Dewalt "Yellow Demon" demotrailer

Norgesturné med trailer full av Dewalt batteriverktøy

av verktoy24

Dette er “Yellow Demon”. Et rullende showroom fullt av Dewalt batteridrevet utstyr, nyheter og tilbud. Turneen startet i Tromsø og avsluttet hos Norges største Dewalt-forhandler i Oslo.  (ANNONSØRINNHOLD) 

(Denne artikkelen er annonse fra K-H Service AS)

Et gnistrende gult og godt synlig vogntog har denne våren rullet Norge på langs. Trekkvogna er et rullende showroom og hengeren er full av Dewalt utstyr. Nærmere bestemt XR og Flexvolt batteridrevet utstyr.

Det sortimentet inneholder nå over 100 maskiner, der én og samme batteriplattform passer på samtlige produkter. 12 av de batteridrevne er i den nye Flexvolt-serien, med krefter og prestasjoner som inntil nylig var forbeholdt nettdrevne maskiner. 11 av dem ser du her.

Ny Flexvolt kompressor

Nummer tolv er så ny og rykende fersk at den ikke er med på lista. DCC1054 Flexvolt batteridrevet kompressor, som leverer rikelig luft til dykkert, og også kan forsyne en stavspikerpistol om man tar det bare litt kuli.

Den er så ny at den ikke er med i kundeavisa som er laget til Yellow Demon-turneen. Men den er med på traileren, og flere av selgerne som møter opp på stoppestedene har den med i bilen. Du får ta en tur innom og sjekke selv. Hvis det er et stoppested i nærheten, og du rekker det. Den siste uka stopper Yellow Demon-traileren her:

  • Mandag 7. mai: Arendal
  • Tirsdag 8. mai: Tønsberg og Lier/Drammen
  • Onsdag 9. mai: Lillestrøm og Oslo/Vækerø
  • Torsdag 10. mai: Fri (pga Kr. himmelfartsdag)
  • Fredag 11. mai: Oslo, hos K-H Service AS

Batteriverktøy-turné startet i nord

Dewalt Yellow Demon demotrailer hos Byggmakker Gipling i Steinkjer

20. april stoppet “Yellow Demon” hos Byggmakker Gipling i Steinkjer. Rudi Selbo vant Drive 5 -konkurransen der, med fem skruer på 18,25 sekunder, og blir gratulert av jernvareansvarlig Kim Langfjord. (Foto: Bjørn Trygve Olsen (t.v) og Nikolai Ramsøy, Byggmakker Gipling AS)

Det er XR og XR Flexvolt batterisystem som har hovedfokus på demoturnéen med Dewalts showtrailer. Den turneen er ambisiøse greier, med 20 stopp på 18 arbeidsdager. Første besøk var hos Neumann Bygg AS på Stakkevollveien i Tromsø 16. april.

Siden er det slag i slag ned gjennom furet værbitt: Narvik, Mo i Rana, Steinkjer, Stjørdal, Tiller, Hamar, Hønefoss, Bergen, Bømlo, Sandnes, Kristiansand, Arendal, Tønsberg, Lier, Lillestrøm og Oslo.

Demo Dewalt Yellow Demon

God anledning til å se, tafse på og prøve Dewalt batteridrevet utstyr. (Foto: Dewalt)

Det er mye verktøy som har gått over disk hos forhandlerne på disse besøkene. Enkelte steder veldig mye, på grunn av lokale kampanjer samtidig med besøket.

Buy more – get more

Dewalts egen kampanje “buy more, get more” har også hjulpet godt. Her får man bestemte varer med på kjøpet hvis man handler for så og så mye. Den nye Tstak radioen har i følge velinformerte kilder vært populær, og ført til at en god del innkjøp i 12-15 000 kronersklassen har blitt strukket til 20 000 for å få radioen gratis.

Dewalt "buy more, get more" promo

Jo mer man handler for, jo fetere Dewalt-utstyr får man med på kjøpet. (Foto: Dewalt)

Øverst på fristelsesstigen troner kapp- og gjærsaga DCS777N, som man får gratis hvis man kjøper verktøy for 35 000 kroner.

Her i Verktøy 24 har vi akkurat fått kloa i den nye Tstak-radioen. En test av den kommer om ikke lenge.

Innspurt i sør

Roar Løkenhagen, K-H Service AS.

Roar Løkenhagen, daglig leder i K-H Service AS, Norges største Dewalt-forhandler. (Foto: Jørn Søderholm)

De tre siste besøkene på turneen er i Lillestrøm og Oslo. Aller siste stoppested – selve finalen – foregikk på tomta hos Norges største Dewalt-forhandler, K-H Service AS på Østre Aker vei 11. mai. Her arrangeres siste runde av konkurransen “Drive 5”, det blir servering som seg hør og bør og her blir det mye trivelige folk å møte.

– Alle som har tid og lyst til å komme innom er hjertelig velkommen. Dette er årets beste mulighet til å prøve alt batteridrevet utstyr på én gang, sa daglig leder Roar Løkenhagen i K-H Service AS.

Lokale tilbud og gratis frokost

Også hos K-H Service AS var det lokale spesialtilbud. En solbrille designet spesielt for anledningen, og deles ut til besøkende. Roar Løkenhagen og resten av teamet hos K-H Service spanderer frokost fra klokka 08, med rundstykker juice og kaffe.

– Det er ikke verdens største tomt og parkeringsplass utenfor hos dere. Hvordan løses det når store deler av plassen er opptatt av traileren og oppsettet rundt den?

– Ingen problem. Vi parkerer utenfor og på nedsiden av butikken. Vi har plass, sier Løkenhagen.

Dewalt "Yellow Demon" demotrailer

Dewalts “Yellow Demon” demotrailer startet hos Neumann i Tromsø og stopper hos K-H Service AS i Oslo. (Foto: Dewalt)

 

2 kommentarer

Kan hende du vil lese dette også

2 kommentarer

Per Nordby 9. mai 2018 - 20:57

Hei
Har en stor batteridrill dewolt 18 volt. Den er ca 5 år gammel om jeg husker rett og blitt brukt til hjemme privat bruk.
I det siste har det luktet litt brent, og det har kommet litt røyk fra den ! Er det bare og fortsette og bruke den, eller må noe gjøres med den ? Den har vært veldig lite brukt, så det er rart om det er noe galt med den ?

Svar
Jørn Søderholm 9. mai 2018 - 21:29

Hei Per.
Jeg tror det er best å ta den med til en forhandler i nærheten og be noen der ta en titt på den. Gjerne der du kjøpte den, hvis det er i nærheten. Det høres ikke ut som en god idé å bare fortsette å bruke den hvis det ryker og lukter brent!
Husk at du som forbruker har fem års reklamasjonsrett på slike ting. Om du greier å grave fram en kvittering eller en kjøpsdokumentasjon i nettbank e.l., så kan det være til god hjelp i en evt diskusjon hos forhandleren.
Lykke til, og takk for at du leser her på Verktøy 24 :).

Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker kjeks (cookies) for å gjøre det enklere for deg å bruke Verktøy 24. OK Les mer