Rune Thomsen og Odd Arne Halvorsen i Motek AS.

Tilbud på Festool, Hilti og Bostitch hos Motek

av verktoy24

Motek inviterte til vårfest og kampanjedager i slutten av mai. Årets beste tilbud på Festool, Bostitch og Hilti, med 29 butikker og én nettbutikk fulle av verktøy. Avsluttet 30. mai. (ANNONSØRINNHOLD)

Denne artikkelen er en annonse for Motek AS. NB: Aktiviteten og tilbudet avsluttet 30. mai.

I slutten av mai inviterte Motek til vårens kampanjedager i alle 29 Motek-butikker rundt i landet, pluss nettbutikken. Det er et høydepunkt både ansatte og kunder som kjenner Motek gleder seg til.

I år rekker Motek ut en ekstra hånd, med invitasjon til håndverkere og andre verktøyentusiaster som ikke ennå har opplevd mangfoldet og kvaliteten Motek har å by på. Motek er nemlig mer enn stive priser. Mye mer. 

Gode tilbud og fantastiske produkter

– På kampanjedagene er det alltid gode tilbud. Og alltid fantastiske produkter, med muligheter til å se verktøyene på nært hold. De fleste av dem er det også mulig å prøve, sier markedskonsulent Rune Thomsen i Motek AS. 

Vi møter ham på Moteks avdeling i Drammen, og får hilse på salgssjef Odd Arne Halvorsen i Vestre Viken (Buskerud og Vestfold). Her og på alle de 28 andre butikkene har Moteks folk begynt å gjøre klart til den store dagen.

Populær blant tømrere

Kampanjedagene på våren pleier å være populære blant tømrere. Litt på grunn av gratis servering som et hyggelig alternativ til matpakka, bensinstasjonen eller Mac-ern.

Men mest på grunn av  årets beste tilbud på Festool, som er akkurat disse to dagene. 

Motek er mer enn Festool. Listen over gode tilbud på kampanjedagene er lang også på Hilti, Bostitch og Moteks øvrige produkter. Her er noen få smakebiter:

  • Festool bordsag CS 70 – kr 12 450. (Ord. 19 850)
  • Festool kapp- og gjærsag Kapex KS 60 E-set – kr 6 495. (Ord. 11 825)
  • Hilti roterende laser PR 30-HVS – Kr 22 500. (Ord. kr 32 300)
  • Hilti 22V batteri 5,2Ah – Kr 1 350. (Ord 2 080)
  • Dykkertpakke: Bostitch dykkertmaskin, kompressor og 3000 1,6 mm dykkert – Kr 4 880. (Ord. 6 464)
  • Terrassepakke: Vislider VL41FD skrumaskin, forlenger og 1800 båndede syrefaste terrasseskruer – Kr 6 990. (Ord. 13 801).

(Prisene er eks mva. Andre rabatter gjelder ikke sammen med tilbudsprisene.)

PÅ TILBUD: 5,2Ah Hilti 22V batteri.

For mindre kunder er dette en sjelden anledning til å kjøpe Festool verktøy til gode priser, med rabatter man ellers i året må kjøpe store volumer for å oppnå. 

– Det er stort fokus på sager, som er veldig populære hos tømrerne, sier Thomsen. 

– Men tilbudsprisene gjelder andre også…? 

– Ha ha, ja det er tilbudspriser til alle. Ikke bare tømrerne, humrer han. 

Festool HKC 55 dykk- og sirkelsag

Festool HKC 55 dykk- og sirkelsag.

Festool HKC 55 dykk- og sirkelsag.

Festools dykksager i TS-serien pleier å gå unna som varme boller på bensinstasjonene i påskeutfarten når de er på tilbud i forbindelse med kampanjedager.

I år er det for første gang spesialtilbud på TS-ens batteridrevne bror, HKC 55 Li BB-plus: Disse to maidagene koster den 5 745 kroner. Det er nær 3 000 lavere enn ordinær pris.

Spaltekniven på HKC 55 er integrert i bladskjermen

Spaltekniven på HKC 55 er integrert i bladskjermen, for best mulig funksjon ved dykksaging.

– En fabelaktig dykk- og sirkelsag. Den fungerer like godt som TS-ene på alle skinnelengder. Men her går det på batteri i stedet for nettstrøm, sier Odd Arne Halvorsen. 

Vislider skrumaskin for terrassedekke

Vislider skrumaskin for terrassedekke.

Vislider skrumaskin med forlenger for terrassedekke.

Vislider VL41FD skrur båndede skruer fra magasin.

Et av de beste tilbudene på vårens kampanjedager er på Vislider VL41FD, et finurlig hjelpemiddel som kan sparke fart i montering av terrassedekke. Skruene er båndet i magasin, og selve skruingen gjøres stående og gående ved hjelp av et forlengerhåndtak.

Kun ved etterfylling av skruer i magasinet må man ned på knærne. 

Hilti 22V utstillingsvegg

Hilti 22V begynner å bli en stor serie nå.

En grunn til å besøke en Motek-butikk kan i seg selv være for å se og prøve Hilti 22V utstyr. Den begynner å bli en stor serie nå, av kompakte maskiner med store prestasjoner som alle bruker samme batteri og lader. Og større skal den bli. En 22V stikksag er nå i siste innspurt på testing, og kommer ut i butikk om ikke lenge.

Eller hva med å prøveskyte noen dykkert eller spiker med en av de nye batteridrevne Bostitch spikerpistolene?

Samme godfølelsen som på alt annet fra Bostitch, bare uten den luftslangen å dra på. 

 Bostitch dykkertpakke

Tilbud på Bostitch 1,6 mm dykkertpakke, med kompressor, pistol og 3000 dykkert.

Bostitch FN1650SP-2M dykkertpistol med Smartpoint

Bostitch FN1650SP-2M har fått “Smartpoint”, en ny, smal liten panelfot med spesialutviklet fjæroppheng. Dykkertpistol for 1,6 mm dykkert.

Kunnskapsrike selgere

Én ting er gode produkter. Kunnskap er en viktig del av Moteks totaltilbud.

Medarbeidere i de 29 butikkene og det 110 mann store salgskorpset ute på veien er en kompetent gjeng, med solid kunnskap om produktene og et brennende engasjement for å hjelpe kundene med å løse utfordringer.

Mattias Rolén

KUNNSKAPSRIK: Mattias Rolén fyller opp utstillingsveggen med Hilti 22V på butikken i Alf Bjerckes vei, Oslo.

Mange av selgerne i butikk har selv håndverkererfaring, og de fleste selgerne ute på veien har bakgrunn og erfaring fra bransjene de betjener: 

  • Stål- og betongbygg
  • Installasjon
  • Trebygg
  • Anlegg og industri

Til daglig betjenes butikkene av faste, kunnskapsrike selgere, mens salgskorpset ute på veien besøker kundene direkte på byggeplass. Under kampanjedagene er det full mobilisering til butikkene.

110 selgere med spesifikk bransje- og segmentkompetanse er fordelt rundt på butikkene for å supplere de faste selgerne. 

Spesialister i hver eneste Motek-butikk

Rune Thomsen og Odd Arne Halvorsen i Motek AS.

Markedskonsulent Rune Thomsen (t.v.) og salgssjef Odd Arne Halvorsen i Vestre Viken ønsker velkommen til kampanjedager 29. og 30. mai.

– Uansett hvilken bransje man tilhører og hvor sære behov man har, så treffer man en eller flere blant selgerne som kan bistå med det. Vi er stolte av fagkunnskapen hos selgerne i butikkene og ute på veien og byggeplass. Under kampanjedagene er alle i butikkene for å dele av denne kunnskapen , sier Rune Thomsen. 

Butikkselgerne er generalister, med solid kunnskap om alle verktøy de selger. I tillegg er altså produkt- og fagspesialister fra hvert segment til stede i hver eneste butikk. Alle bidrar gjerne med demonstrasjoner eller tips og råd. 

– Trenger du et kurs i for eksempel spikermaskiner, boltepistol, brannstopp eller noe annet, så fikser vi det også. Da er det fint om det avtales på forhånd, sier han.

LignoLoc spiker av tre.

LignoLoc spiker av tre. Prøv dem på “din” Motek-butikk på kampanjedagene.

Tilbud også i nettbutikk

– Hva med de som er opptatt med et prosjekt som må prioriteres, og ikke har anledning til å besøke “sin” butikk de to dagene? 

– Ja, det kan være forskjellige grunner til at man ikke har mulighet til å besøke butikkene. Da er det greit å ha en nettbutikk som er åpen 24 timer i døgnet, året rundt. Tilbudsprisene på kampanjedagene gjelder også i nettbutikken, minner han om.

Kan være aktuelt å handle i nettbutikken? Husk/vit I så fall at det må være opprettet en nettbruker på forhånd. Selv om bedriften er kunde hos Motek og har handlet i butikk eller gjennom selger tidligere.

For eksisterende kunder

Dagens nettbutikk er en ren “business-to-business” nettbutikk for eksisterende kunder. Det jobbes nå i kulissene med å endre på det, og vi vil få se noen interessante endringer i netthandel hos Motek til høsten.

Moteks service- og garantiordninger på Hilti og Festool er uslåelige. Produktene er legendariske. Kunnskapen er bunnsolid hos selgerne ute på veien, så vel som i butikk. Og med nettbutikken kan du handle helt uavhengig av både butikk og selgere.

Men på kampanjedagene 29. og 30. mai, da VAR det altså gode grunner til å oppsøke en Motek-butikk i nærheten.

Mer informasjon om annonseartikkel.

0 kommentar

Kan hende du vil lese dette også

Legg igjen en kommentar

* Ved bruk av dette skjemaet aksepterer du at vi lagrer informasjon om din ip-adresse og epost-adresse.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker kjeks (cookies) for å gjøre det enklere for deg å bruke Verktøy 24. OK Les mer