Milwaukee M18 Fuel gipsskrutrekker

Ny gipsskrutrekker med auto-start

En nyhet for de som monterer MYE gips. Her er Milwaukee M18 Fuel gipsskrutrekker med auto-start som sparer strøm. Med 2 Ah batteri veier den kun to kilo, og skrur opptil 27 gipsplater på én lading.


Nå kommer det tett med nyheter fra Milwaukee, du. I går var det en interessant slagtrekker.

Nå er det en ny M18 Fuel gipsskrutrekker på blokka. Den er like interessant. Men du skal skru mye gips for å få maks utbytte av denne. Det er Milwaukees første batteridrevne gipsskrutrekker, og den første med gipsautomat-forsats for båndede skruer.

Se video helt nederst.

Automat eller enkeltskruer

Enkeltskruer eller forsats for båndede skruer
Milwaukee M18 Fuel gipsskrutrekker kan brukes for enkeltskruer eller med bånd-forsats.

Den nye M18 Fuel gipsskrutrekkeren kan brukes som gipsautomat med forsats som tar standard båndskruer 25-55 mm. Eller den kan brukes uten denne forsatsen, til å skruenkeltskruer.

I begge tilfeller får montøren mye hjelp av auto-start funksjonen, som er den antakelig viktigste egenskapen ved den nye gipsskrutrekkeren. I alle fall den viktigste funksjonen.

M18 Fuel gipsskrutrekker med auto-start

Med auto-start aktivert og utløserknappen låst i på-posisjon starter maskinen selv når skruen presses mot plata.

– Ingen unødig motorstøy mellom hver skrue, og driftstiden blir opptil tre ganger så lang per lading, sier produktsjef Thomas Møller i en pressemelding fra Milwaukee.

I pressemeldingen loves det at maskinen skal greie opptil 27 120×240 gipsplater på ett 2 Ah batteri. Her sies det at auto-start-funksjonen er et resultat av mange timer brukt ute på arbeidsplasser i utviklingen av maskinen, i jakten på den rette kombinasjonen av ytelse, ergonomi og funksjoner brukerne trenger mest.

Sammenlignet med Makita og Dewalt

Maks skruetykkelse er 6 mm. Før belastningen begynner å bremse, skrur maskinen med gode 4500 o/min. Sammenlignet med Makitas og Dewalts 18V gipsautomater skrur den nye Milwaukee-maskinen noe raskere. Makita leverer én automat som tar 25-255 og én for 45-75 mm skruer (begge 4 mm), mot altså 25-55 på denne nye Milwaukee-en. Dewalt oppgir ikke maks skruelengde på sine maskiner.

Som med alt annet i M18 Fuel har denne maskinen børsteløs motor, Red li-ion batteri og Milwaukees Redlink Plus eletronikk.

Med eller uten forsats

Leveres i komplett sett med to 2,0 Ah batterier, maskin, automat-forsats og lader i koffert. Kan også leveres uten den forsatsen, som kan kjøpes separat. 1/4˝ Hex opptak for raskt skifte av tilbehør. Spennhylse med finjustering for nøyaktig valg av ønsket skruedybde. LED-lys, samt belteklips.

Veil. priser, eks mva:

  • Sett med maskin, forsats, 2 stk 2,0 Ah batterier og hurtighlader i HD Box koffert: Kr 4 390,-
  • Kun maskin i HD Box koffert: Kr 2 325,-
  • Forsats CA55: Kr 950,-

Milwaukee produseres av Techtronic Industries (TTI), en global leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. Leverer i tillegg til Milwaukee el-verktøy fra AEG og Ryobi, samt hagemaskiner fra Homelite.

3 hendelser på “Ny gipsskrutrekker med auto-start”

  1. Jørn Søderholm

    Hei Sturla.
    Det står 4500 i artikkelen. Det er alt jeg vet p.t.
    Mvh Jørn / Verktøy 24

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.