NyheterPraktiskVideo

På jobb med Hjørnevik Bygg

Én tømrer, én lærling og én byggingeniørstudent som søker praktisk erfaring. Hva skjer når de møtes på byggeplass? Ny video fra Verktøy 24 TV: På jobb med Hjørnevik Bygg. Se filmen her.

Kortversjon: Ny videoserie fra Verktøy 24. I serien “På jobb med…” møter vi håndverkere en dag på jobb. Hjørnevik Bygg AS er først ut.

English summary: New video series from Verktøy 24. In “På jobb med…” (translates to “at work with…”) we join craftspeople in different crafts and trades a day at work. Carpenter Hjørnevik Bygg AS from Bergen is first.

Dette er premieren på en ny videoserie fra Verktøy 24, der vi er en dag på jobb med håndverkere innen ulike fag. Først ut er Hjørnevik Bygg AS, et to mann stort tømrerfirma som holder til på Eidsvågneset ved Bergen.

▹Annonse

▹Artikkelen fortsetter


Verktøy 24 på jobb med Hjørnevik Bygg
Brage Søderholm t.v., på jobb med Martin og Stephen t.h. Hjørnevik. (Foto: Brage Søderholm – screenshot fra video)

Filmen er laget av journalist Brage T. Søderholm i Verktøy 24 – @ingenioriarbeidsbukse på Instagram.

– Jeg har savnet dette typen videoer fra norske håndverkere, så jeg prøver egentlig å lage det jeg selv vil se. Mange er flinke på å legge ut tøffe videoer med musikk eller humor. Jeg savner litt mer personlig innhold, der man gjennom å prate med folk blir kjent med de som jobber. I tilegg til mye tips og triks, naturligvis, sier Brage.

Brage T. Søderholm – Verktøy 24
Brage T. Søderholm, journalist i Verktøy 24.

Til daglig er han byggingeniørstudent i Bergen, og vet godt at han vil trenge all den praktiske erfaringen han kan skaffe når han skal ut i arbeid etter studiene. Og hvilken bedre måte er det vel å skaffe praktisk erfaring på enn å jobbe sammen med flinke håndverkere på reelle prosjekter?

“På jobb med…” – video til sosiale media

Brage håper videoen som kommer ut av serien “På jobb med…” også skal være til glede for andre.

– Det er trivelig og interessant å se på. Dessuten tror jeg det er en fin måte å markedsføre seg på for håndverkernes del, sier han.

Filmen er primært laget for publisering på sosiale media, som TikTok og reels på Instagram og Facebook. Derfor er den i vertikalt format, som passer best for visning på mobiltelefon. Denne første filmen ble publisert i tre deler på sosiale media, og er dessuten publisert på Youtube i én sammenhengende film.

Her (øverst eller under) ser du hele filmen. Følg Verktøy 24 på TikTok, Instagram og/eller Facebook for å få med deg det som kommer senere.Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Les også

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)