Dette er Verktøy 24…

av verktoy24

(Polski ponizej / english summary at the bottom)

Om Verktøy 24

Utgiver / eier: Praktisk Talt AS, 1555 Son.

Ansvarlig redaktør: Jørn Søderholm.

Velkommen til Verktøy 24

Hei. Takk for at du har kommet hit!

Dette er Verktøy24, et nettmagasin som stort sett handler om verktøy, arbeidstøy og festemidler.

Hvorfor?

Fordi verktøy er moro, interessant og spennende.

Her er ingen verktøy til salgs. Kun lesestoff. Siden er uavhengig av kommersielle aktører. Her er det ingen bindinger til merker eller leverandører.

Er du forskalingssnekker, tømrer, murer, rørlegger, elektriker, mekaniker, kanskje maler, isolatør, stillasbygger, blikkenslager, taktekker, ufaglært, proff håndverker eller glad amatør som liker å snekre i heimen?

Er du innkjøper i en bedrift som bruker verktøy? Eller tvertimot: Er du verktøyleverandør? Eller ingen av delene, bare interessert i verktøy?

Fint. Da er denne siden for deg.

Ansvar for innholdet

Jørn Søderholm

Jørn Søderholm

Jeg – Jørn Søderholm – er ansvarlig for alt innholdet på Verktøy 24.
Ikke er jeg håndverker og ikke er jeg selger. Jeg er derimot journalist og pressefotograf, og har en fulltidsjobb som redaktør et annet sted. Mer om meg? Se LinkedIN eller Facebook.
Verktøy24 er den eneste publikasjonen i Norge som fokuserer spesifikt på dette området. Her handler det om mest om verktøy, arbeidstøy og festemidler.
Nettmagasinet Verktøy24 byr på lestestoff med tester, vurderinger, teknikk, sammenligning, utprøving, nyheter, praktiske tips. Og sånt.
Verktøy24 ble etablert i september 2016, og er under oppbygging. I april 2018 ble eierskapet på Verktøy 24 overført til Praktisk Talt AS.
Utgiver: Praktisk Talt AS
Redaktør og ansvar for innholdet: Jørn Søderholm
Personvernerklæring: Se nederst.

KONTAKT

Jørn Søderholm | Verktøy24
jos@verktoy24.no

English

Hi, thanks for dropping by. You´ve arrived at Verktøy24, a norwegian site about tools. It exists because tools are fun, interesting and exciting. And expensive. Nothing for sale here, just stuff to read about tools. It´s even free.
Verktøy24 is the only norwegian publication (as far as I know) with exclusive focus on tools.
The site is written for anyone interested in tools. Regardless if you´re pro or amateur, craftsman (or -woman) or just a tool-o-maniac DIY home owner.

Verktøy 24 is owned and published by the company Praktisk Talt AS.

I – Jørn Søderholm – am blogger / editor in chief, and responsible for all content. I´m a journalist / press photographer with a personal interest of DIY and tools of any kind. (Gadgets of most kinds really, but that´s beside the point).
Verktøy24 is purely a hobby project. Established September 2016, under development. The site is since april 2018 owned by Praktisk Talt AS.

Got anything to tell people interested in tools? Send me an email or drop by my Facebook page.

Polski

Czesc, powitanie. To jest Verktøy 24 (“Narzędzia24”). Pierwszy i jedyny blog i gazeta online o którym jest mowa tylko narzędzia. Dla stolarzy i innych rzemieślników.

Wydawca / właściciel: Praktisk Talt AS.
Redaktor: Jørn Søderholm.

Jestem Norwegiem, i pisze w języku norweskim. Próbuję uczyć się polskiego, i pisze krótkie streszczenie po polsku w każdym artykule. Proszę wybacz zły język, i Zapraszam do kontaktu. Z poważaniem Jørn Søderholm, Verktøy 24

Personvernerklæring

Vi er pålagt gjennom nye regler for personvern å gjøre oppmerksom på en del forhold knyttet til innsamling og lagring av informasjon på Verktøy 24.

Kommentarer: Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Nyhetsbrev: Besøkende kan melde seg på et nyhetsbrev på epost. Vi har ikke ennå begynt å faktisk sende ut dette nyhetsbrevet, men kommer i gang om ikke lenge. Her må man oppgi minst en epostadresse, og evt frivillig oppgi navn for å bli med på listen.
Epostlisten er lagret hos en ekstern leverandør (Mailchimp.com), som er spesialist på denne typen tjenester.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. F.eks Facebook eller Youtube.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med?
Ingen. Epostadresser, IP-adresser og evt annen informasjon blir hos oss.

Hvor vi sender opplysninger om deg?
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Ellers ingen steder. Se over.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg?

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Hvis du registrerer deg på nyhetsbrevet, så er adressen din registrert der helt til du selv melder deg av.

Rettighetene dine til opplysninger om deg selv:

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.