Verktøytestere søkes

Borskrumaskin med 90 grader vinkelforsats
Borskrumaskin med 90 grader vinkelforsats i kjøkkenmontering.

Verktøy 24 vil bli bedre på testing og vurdering av verktøy. Vi ønsker derfor å knytte kontakt med verktøyinteresserte og kunnskapsrike håndverkere som har lyst til å prøve siste nytt i verktøy.

En test vil typisk foregå ved at du bruker verktøyet en periode på oppdrag og oppgaver i den daglige jobben. Etter testperioden tar vi en prat, oppsummerer erfaringene og skriver en test ut fra dine erfaringer. Oftest med tekst og foto, i noen tilfeller med video i tillegg.

Slike tester vil primært fokusere på verktøyet og erfaringene med dette, men det vil også ligge en viss profilering av deg og firmaet i testene.

Slike tester er ikke betalt innhold. Ingen leverandør kan betale for å få utført en test, den skal utføres på uavhengig grunnlag.

Det betyr også at vi ikke har mulighet til å betale deg for testingen. I mange tilfeller vil du kunne beholde det aktuelle verktøyet etter gjennomført test. Vi ser gjerne at du selv kommer med forslag til verktøy du har lyst til å teste. Dette kan være både enkeltstående verktøy og sammenligning av flere konkurrerende.

Du skal ikke måtte bruke noe ekstra arbeidstid på denne testingen, bortsett fra eventuell tidsbruk som måtte gå med til å ta i bruk ukjent verktøy.

Vi søker verktøytestere i alle håndverksfag og bransjer. Du må ha interesse for verktøy, og tilstrekkelig erfaring med verktøy til at du kan vurdere ulike kvaliteter ved et produkt. Tester / utprøving av verktøy gjøres etter faste kriterier utarbeidet på forhånd.

Interessert? Ta kontakt så snart som mulig. Vi vil gjerne høre fra deg.

Med vennlig hilsen
Verktøy 24
Jørn Søderholm
Ansvarlig redaktør
Epost: jos@verktoy24.no
Tlf: 41 65 52 20

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)