Calloni Profy Plus gassbrenner

Calloni gass- og spesialverktøy leveres nå i Norge

Taktekkere rundt om i verden har brukt gass- og spesialverktøy fra Calloni i 55 år. Først nå har det kommet til Norge, via Taknett AS i Drammen.

Taktekkere og andre brukere av proffutstyr innen gass- og spesialverktøy her til lands bruker i stor grad Sievert utstyr. Nå har italienske Calloni kommet inn som et alternativ. Etter mer enn 55 år på verdensmarkedet, faktisk. Så det er ikke noe nytt og uprøvd utstyr Taknett AS i Drammen nå har tatt inn agenturet på.

Konkurranse med Sievert

– Vi legger ikke skjul på at vi tar opp konkurranse med svenske Sievert, som har dominert det norske markedet i årtier, Pål Rosenvinge i en pressemelding fra Taknett AS.

Han er salgs- og markedsansvarlig for Calloni hos Taknett AS. Selskap har også import på tak- og byggeprodukter fra Copernit, FDT Flachdach og Klöber.

Calloni gassverktøy

For de som ikke kjenner italienske Calloni ramser Rosenvinge gjerne opp de viktigste produktene han har i sitt sortiment.

– Calloni Titan og andre gassbrennere for taktekking og vanntetting.
– Trykkregulatorer og sikkerhetsanordninger for gass.
– Kokere for smelting av bitumen
– Spesialutstyr som smøreskjeer, skraper, kniver osv for fagfolk som driver med taktekking, membran og sånt.

Alle komponenter utvikles og produseres i Italia. Her er det stor fokus på brukervennlighet, vekt, sikkerhet, kvalitet, ergonomi, helse og miljø. Alt i tråd med europeiske normer og standarder.

Ut døra samme dag

Taknett AS har lagerhold i Drammen på et basissortiment, som består av noen få utvalgte modeller av en stor modellserie brennere og verktøy. Bestillinger av lagervarer sendes ut døra samme dag. Importøren benytter også pressemeldingen til å antyde at de søker forhandlere på sine produkter.

Priseksempler:
Calloni Profy 2+ Titan gassbrenner med utskiftbar lanse kr 2199 eks mva.
Varmluftsbrenner kit kr 4390 eks mva.

Calloni Profy Plus Titan gassbrenner.
Calloni Profy Plus Titan gassbrenner.
Calloni varmluftsbrenner.
Calloni varmluftsbrenner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.