AnnetNyheter

Feil info om Makita DMR110 radio

I testen av Makita DMR110 sto det at den har Bluetooth. Det er IKKE riktig.

En av radioene i den store testen/sammenligningen av DAB+ byggeradioer var Makita DMR110. Her har det dessverre blitt oppgitt feil informasjon om Bluetooth. Det sto at radioen har Bluetooth. Ja, det sto til og med at det “går greit å koble til telefonen”.

Det er dessverre bare tull. Radioen har ikke Bluetooth. Om det skulle ha interesse: Feilen skyldes en kombinert svikt i oversikt og kvalitetssikring. Den lille, men viktige og misvisende, tekstdelen har i skriveprosessen blitt med fra en av de andre radioene. Og så har altså kvalitetssikringen sviktet i forbindelse med publiseringen.

DMR110 har aldeles ikke blåtann. Du må bruke AUX for å koble til mobilen.

Artikkelen er rettet opp, men det hjelper lite ift at de som eventuelt allerede har kjøpt radioen basert på testen på Verktøy 24. Jeg beklager til de som nå føler seg lurt. Virkelig.

mvh Jørn Søderholm

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)