AnnetNyheter

Sandblåsekabinett i miniversjon

Sandblåsing av smådeler? Dette 30 liters minikabinettet gjør det enklere. Og tar ikke stort større plass på benken enn en Moccamaster.

Nyhet: HBM SBC 30 liters sandblåsekabinett.

Har du stått der med mindre deler og gjenstander som skulle vært sandblåst? Men ikke kunnet gjøre det håndholdt? Kanskje kunne gjort det i en sandblåsekabinett, men det har du ikke hatt plass til…? Som eier og vedlikeholdsansvarlig av tre Land Rover Defender gjennom årene har jeg stadig ønsket jeg hadde hatt et lite sandblåsekabinett til diverse sånt.

HBM SBC 30 liters sandblåsekabinett

Nå har jeg funnet det: Det er Gasolin som forteller om nederlandske HBMs nyeste sandblåsekabinett. Det er på 30 liter, beregnet på plassering på et bord eller en benk. Der tar kabinettet opp plass omtrent som en litt stor kaffetrakter.

Gasolin selv sier det er for tannlegger, laboratorier og sånt. For egen regning legger jeg til at boksen kan være et funn for alle som har behov for sandblåsing av smådeler.

Kabinettet kobles til en kompressor som leverer 200-250 l/min luft ved 4-8 bar, samt til 230V strøm. Så er det bare å sette i gang. Den fastmonterte blåsedysa inne i kabinettet styres med tilhørende fotpedal. Kabinettets innvendige mål er 40x30x24 cm.

Prisen? 2590 kroner. Inkl mva, ekskl kompressor. Det er komplett med lampe, hansker, trykkregulator og reservefolie for siktruten.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)