AnnetNyheter

Bøtte til verktøybæring

Hultafors verktøybærer kan være vårens minst avanserte nyhet. En bøtte spesielt laget til å bære verktøy i.  Til håndverkere med sans for det enkle. 

Mange håndverkere må ta med verktøy og varer fra servicebil eller et lagringspunkt ut til oppgaven som skal utføres. Og tilbake igjen. I mange tilfeller skal man kanskje ha med gamle og møkkete deler tilbake.

Fancy verktøykasser, -vesker, -bager eller -sekker er jo vel og bra. Men hvor ofte trenger du å ha med hele verktøysamlingen til den ene jobben? Og hvor mye rusk, rask og møkk greier alle de rommene og lommene på sånne fancy vesker å samle opp over tid?

Håndverkere bruker bøtte

– Den tradisjonelle verktøykassen kommer i mange avanserte former, men vi ser at håndverkerne foretrekker en bøtte eller gammelt malingsspann, sier Hultafors i en pressemelding om en av deres nyheter denne våren: Verktøybæreren.

Nei, det er ikke en sherpa som bærer alt verktøyet for deg. Det er en plastbøtte.

Hultafors verktøybærer
Avlang plastbøtte til å bære verktøy i.

Ja visst. En plastbøtte. Seriøst.

Andre produsenter spytter ut stadig dyrere og mer avanserte produkter til å bære, lagre, ta vare på (og rote bort) verktøy og utstyr. Her går Hultafors i motsatt retning, og lager en bøtte til å bære verktøy i. I prinsippet som et gammelt malingsspann eller en mørtelpøs. Enkelt, solid og lett å gjøre rent.

Du kjører til adressen for dagens oppdrag, legger verktøyene du mest sannsynlig trenger til jobben oppi bøtta sammen med deler og mindre varer. Aktuelle elektroverktøy tar du antakelig med i deres egen koffert, eller også oppi bøtta.

Etter utført jobb kommer du tilbake til bilen (eller verktøyskapet på prosjektet), legger verktøyet tilbake på sine plasser og ødelagte deler i søppelet. Verktøybøtta tømmes for rusk og rask, eller den kan gjøres ren med vann og såpe hvis det trengs.

Hultafors verktøybærer

Hultafors verktøybærer
Kan også bæres med skulderstropp.

Hultafors verktøybærer – hadde ikke “verktøybøtte” vært en bedre betegnelse på norsk? – er resultatet av at produktutviklere først har snakket med håndverkere, siden tenkt kloke tanker og til slutt kommet opp med produktet Verktøybærer.

En bøtte med ergonomisk design, produsert i robust PP-plast, utviklet for å være enkelt å bære selv når den er lastet tungt.

– Verktøybæreren har en avlang form med avrundet bakside slik at den er enkel å bære på siden eller inntil kroppen uten at den er i veien mot låret eller hoften, forklarer produktsjef Håkan Carlsson i pressemeldingen fra Hultafors.

Det robuste håndtaket sies å gi god bærekomfort. Hullene på siden gjør at du kan feste på skulderstropp. Når du setter den fra deg kan håndtaket bli stående oppe slik at du enkelt kan plukke den opp igjen.

– I stede for å finne opp hjulet på nytt, har vi tatt en løsning som fungerer og forbedret den. På denne måten tilbyr vi håndverkere en verktøybærer som er praktisk, minsker belastningen på kroppen og samtidig ser bra ut. Vi håper at dette blir en ny favoritt, sier Håkan Carlsson, produktsjef Hultafors.

Den funker forresten som bøtte også: Tett i bunnen og på innsiden har den til og med en literinndelt måleskala.

Pris? Nesten ikke dyrere enn en vanlig bøtte. 199 kroner veil. Det er klart billigere enn en avansert og fancy verktøybag.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)