AnnetNyheter

Den perfekte tralla til god-bilen

Ny Ifor Williams henger for biltransport. Går inn på ønskelista til racingfolk og bilentusiaster med et smell, denne vel?

Få lager så gode hengere som Ifor Williams. Enda færre lager så gode og fokuserte spesialhengere som dem. Nå har den britiske produsenten kommet opp med Transporta, en lukket henger for biltransport.

Hovedimportør Ifor Williams Norge AS mener ubeskjedent at det er “den perfekte henger for motorsport entusiaster, små racing team og klassiske bileiere.”

Lukket og sikker

Hengeren er lukket, og gir beskyttelse mot alle mulige elementer i transport og lagring av verdifulle biler.

Ifor Williams Transporta leveres i fire versjoner. To med hydraulisk vipp på draget, og to versjoner med fast plan. Alle med 3500 kg totalvekt, og en nyttelast på rett under 2000 kg, avhengig av utstyrsnivå.

– Vi har valgt å gjøre de norske standardversjonene topputrustet. Det vil si at de leveres med elektrisk sideforskyvbar vinsj, sammenleggbart arbeidsbord, dekkstativ og forlengede ramper som standard, sier importøren.

Ifor Williams Transporta

Innvendig 5,2 meter lengde, 2,2 meter bredde og 2 meter høyde. To store sideluker gir lett tilgang til bilen. LED belysning i taket på begge sider og belysning på gulvet med lyslister gir belysning langs kanten.

Verdisakene som skal fraktes blir tatt godt vare på. Det er rikelig med festepunkter., og med justerbare hjulstoppere skal det være lett å sikre bilen i en posisjon som gir god vektfordeling.

Spesifikasjoner og pris

Prisen er i denne Finn-annonsen oppgitt til rett under 200 000, eks mva.

  • Totalvekt: 3500 kg
  • Egenvekt: 1510 kg ( avhengig av utstyrsnivå)
  • Nyttelast: 1990 ( avhengig av utstyrsnivå)
  • Innvendig lengde: 5220 mm
  • Innvendig bredde: 2236 mm
  • Innvendig høyde: 2035 mm
  • Lastevinkel: 7-9 grader
  • Standard utstyr: Rampe forlengere for lasting av lave biler, hjulstoppere, dekkstativ, arbeidsbenk, 12V vinsj med sideforskyvbar brakett. oppbevaringsboks i gulv.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)