AnnetNyheter

Ny “superskrue” fra Essve

Ny type skrue lanseres av Essve til våren. Griper kjapt, skal gi sprekkfri innskruing og pent resultat. Her er en liten sniktitt på nye Essdrive.

Tømrer Bjørn Nordskaug har testet Essdrive-skruen.
Tømrer Torbjørn Nordskaug har testet Essdrive-skruen. (Screenshot fra Youtube)

– Den trenger minimalt med startkraft, og griper med en gang. Spesielt i ubekvemme stillinger er det enkelt å skru med Essdrive. Man sparer dermed kroppen for mye belastninger. Jeg ser også at sluttresultatet blir penere når jeg bruker den nye skruen.

Har testet Essdrive

Det sier tømrer Torbjørn Nordskaug i en pressemelding og promovideo fra Essve. Han er en av de første – og enn så lenge ganske få – i landet som har testet den nye Essdrive skruen.

Essdrive, ny skrue fra Essve.
Essdrive, ny skrue fra Essve.

Lanseringen av det nye festemiddelet skjer egentlig først våren 2018. Men Essve benytter anledningen på Bygg Reis Deg-messen til gi brukere et første møte med den nye skruen.

– Vi har i utviklingen vært opptatt av å lage en skrue som tilfredsstiller det håndverkere sier er viktig med en skrue. Den må gripe direkte, gi en sprekkfri innskruing, og et pent sluttresultat. ESSDRIVE svarer på alle disse utfordringene. Den griper direkte og krever mindre enn halvparten av trykkraften til dagens skruer. For en håndverker som skrur 500 skruer i løpet av en hel dag, kan han minske belastningen med ett tonn hvis han bruker Essdrive, sier markedssjef Silje Netskar i Essve.

Promovideoen med Torbjørn Nordskaug:

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)