AnnetReportasje

Ole Bernt Kjelaas vant Hilti avstandsmåler

Tømrer Ole Bernt Kjelaas fra Verdal vant en Hilti PD5 avstandsmåler i Verktøy 24s leserundersøkelse. Han hadde en fra før, et redskap han har stor nytte av.

Tekst: Jørn Søderholm

VERDALSØRA: Dette er Ole Bernt Kjelaas. Til daglig tømrer i Byggmester Kolstad AS i Verdal. Vi møtte ham på gårdsplassen hjemme, like ved Verdalselva. Denne søndagen i juli iført “sivilt” arbeidstøy, godt i gang med et prosjekt med utvidelse av huset med en loftsstue over garasje.

– Ungene blir eldre. Det er fint å kunne lage et sted de kan være med kompiser, uten å sitte oppå oss foreldrene, sier Kjelaas.

Leserundersøkelse

Foranledningen til dette hjemmebesøket hos Ole Bernt Kjelaas er leserundersøkelsen vi i Verktøy 24 gjorde nylig. Her ble Kjelaas trukket som vinner, blant flere hundre deltakere. Det var en glede å overrekke premien, en Hilti PD5 laser avstandsmåler.

Den er et redskap Kjelaas kjenner godt.

– Ja, jeg har en sånn fra før. Jeg bruker den mye, blant annet til å ta ut stendermål. Den er også veldig fin til å måle lister. På sagbordet er PD5ens målebåndfunksjon fin til å raskt måle opp riktig lengde for kapping og gjæring, sier han.

Bruker eget verktøy

Trønderen er ansatt tømrer i det lokale firmaet Byggmester Kolstad AS. Som mange andre har han en verktøygodtgjørelse fra bedriften, og bruker den til å kjøpe og holde seg med eget verktøy. Her går det mye i Hilti, spesielt 22V-serien.

Halvparten av alle respondenter i undersøkelsen oppgir at de kjøper eget verktøy. Drøyt to av ti (21 pst) respondenter definerer seg som påvirkere, mens snaut to av ti (18 pst) definerer seg som innkjøpere.

Hvilken rolle har du i innkjøp av verktøy?

Verktøy 24 har Kjelaas vært innom med ujevne mellomrom, nesten siden oppstart.
– Veldig bra med en uavhengig nettavis som skriver om verktøy, uten bindinger til merker og produsenter. Det trenger vi, sier tømrer Ole Bernt Kjelaas.

Vi gratulerer, og ønsker Ole Bernt Kjelaas og alle andre en god sommer!

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)