AnnetNyheter

Provoserer kunder i skjult kamera-reklame

Stanley Fatmax i Storbritannia har laget en reklame med skjult kamera. Provoserer kunder, for å se hvem som holder lengst. Kan du gjette hva det er reklame for? Se filmen her.

Tekst: Jørn Søderholm 

Hva er det: Britisk Stanley FatMax reklamefilm

▹Annonse

▹Artikkelen fortsetter


Jeg kom over denne via Toolguyd. Det er en reklamefilm Stanley (og muligens en forhandlerkjede) har laget for Stanley Fatmax i Storbritannia, og som har blitt lagt ut på Youtube i slutten av september i år.

Føle guttas frustrasjon

Her har de tatt i bruk skjult kamera og går inn for å provosere kunder. Man kan formelig føle guttas frustrasjon over tullingen bak disken. Og ja, det er ganske morsomt :).

De har klippet det sammen til en seanse med flere kunder som sprekker høylydt etter et par-tre minutters krangling, og én som holder ut i hele fem minutter med relativt saklig argumentering. Med vekt på relativt… Han belønnes med en full verktøykasse Stanley Fatmax-greier.

Hva det er reklame for?

Et nytt, åtte meters målebånd. Det sies å greie fire meters rett utstikk før det knekker. Nå er du advart, i tilfelle du skulle havne i klammeri med uforholdsmessig kranglete butikkbetjening en dag.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Les også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Se også
Close
Back to top button