AnnetNyheter

Provoserer kunder i skjult kamera-reklame

Stanley Fatmax i Storbritannia har laget en reklame med skjult kamera. Provoserer kunder, for å se hvem som holder lengst. Kan du gjette hva det er reklame for? Se filmen her.

Tekst: Jørn Søderholm 

Hva er det: Britisk Stanley FatMax reklamefilm

Jeg kom over denne via Toolguyd. Det er en reklamefilm Stanley (og muligens en forhandlerkjede) har laget for Stanley Fatmax i Storbritannia, og som har blitt lagt ut på Youtube i slutten av september i år.

Føle guttas frustrasjon

Her har de tatt i bruk skjult kamera og går inn for å provosere kunder. Man kan formelig føle guttas frustrasjon over tullingen bak disken. Og ja, det er ganske morsomt :).

De har klippet det sammen til en seanse med flere kunder som sprekker høylydt etter et par-tre minutters krangling, og én som holder ut i hele fem minutter med relativt saklig argumentering. Med vekt på relativt… Han belønnes med en full verktøykasse Stanley Fatmax-greier.

Hva det er reklame for?

Et nytt, åtte meters målebånd. Det sies å greie fire meters rett utstikk før det knekker. Nå er du advart, i tilfelle du skulle havne i klammeri med uforholdsmessig kranglete butikkbetjening en dag.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)