Annonse

Derfor gir Multi Volt en mer fleksibel og effektiv byggeplass

Hvem vil vel ikke jobbe mer effektivt og gjøre ting enklere? Her får du en oversikt over hvordan HiKOKI og den nye batteriplattformen MULTI VOLT kan hjelpe deg med det.

Annonse for HiKOKI

Hva er egentlig det viktigste i din jobb? Et godt sluttresultat og god lønnsomhet, ikke sant? Jo mer du kan konsentrere deg om å gjøre arbeidsoppgavene dine effektivt og godt, jo bedre. Da er verktøyene du bruker, helt avgjørende.

Nå kan du endelig få ledningsfrie verktøy som passer deg og ditt behov.

Ledningen er kuttet, du har fått mer kraft

HiKOKI (ja, det som før het Hitachi) lanserte batteriplattformen MULTI VOLT høsten 2018.

HiKOKI Multi Volt batteri
MULTI VOLT-batteriet i kombinasjon med MULTI VOLT 36 V-verktøy gir en enestående effekt på over 
1000 W og er en kraftig utfordrer til strømdrevet ledningsverktøy. (Foto: HiKOKI Powertools)

MULTI VOLT er batteri på 36V, men med samme vekt og størrelse som 18V. Det betyr at du nå får dobbelt så mye kraft, hele 1080W – og det er mer enn nok kraft til de aller fleste arbeidsoppgavene dine – uten å måtte ty til strøm og ledning.

Det kommer vel til nytte på byggeplassen?

Multi Volt – batteri for fremtiden

MULTI VOLT-batteriet har lang levetid: Det tåler ca. 1500 ladesykluser. Det har også praktisk batteriindikator med fire nivåer som viser hvor mye strøm som gjenstår i batteriet.

Selve ladetiden er også svært gunstig – med hurtiglader er du i gang igjen etter 32 minutter. I løpet av 2019 kommer også MULTI VOLT B-batteriet med kapasitet på hele 1440W.

Ledningen er kuttet, du har fått mer fleksibilitet

Enten det er dårlig tilgjengelighet eller HMS som er grunnen; hvis du selv får muligheten til å bestemme om verktøyet skal jobbe på strøm eller batteri, så får du en mer fleksibel arbeidsdag. Det sier seg selv.

Verktøyet skal hjelpe deg med å jobbe mer effektivt, slik at du oppnår et best mulig sluttresultat. I tillegg er MULTI VOLT-plattformen bygd for både fortiden og fremtiden. MULTI VOLT-batteriet er kompatibelt med nåværende 18V-verktøy og tilpasser selv spenningen automatisk mellom de to voltklassene.

Du trenger ikke å starte plattformbyggingen på nytt, du kan bare fortsette å bygge videre med MULTI VOLT-verktøy og MULTI VOLT-batterier.

Den bredden du trenger i verktøykassa

HiKOKI Multi Volt muttertrekker
HiKOKI Multi Volt muttertrekker. (Foto: HiKOKI Powertools)

Med MULTI VOLT-batteriet kan du jobbe raskere, lenger og mer effektivt med disse nye 36V-verktøyene som allerede er å finne i markedet:

 • sirkelsag 165 mm
 • borskrutrekker
 • slagskrutrekker
 • slagbormaskin
 • 1/2” muttertrekker
 • 3/4” muttertrekker
 • vinkelsliper 125 mm.

Ergonomi og HMS i fokus

Den verktøyfølelsen du har i hånda, den betyr mye. Du holder jo tross alt verktøy i hånda i mange timer hver dag. Da er det godt å vite at med det nye MULTI VOLT-batteriet får du 36V i samme kompakte størrelse som 18V-batteriet, med samme lave vekt.

Det gir deg behagelig ergonomi gjennom hele arbeidsdagen.

Full fleksibilitet med adapter

HiKOKI Multi Volt adapter
Full fleksibilitet med adapter: I mai 2019 kommer HiKOKI MULTI VOLT med strømadapter. Da trenger du ikke lenger en maskin på strøm og en på batteri. Da kan du heller ha en MULTI VOLT-maskin og selv velge om du vil bruke strøm fra ledning eller batteri.

I mai 2019 kommer HiKOKI MULTI VOLT med strømadapter. Da trenger du ikke lenger én maskin på strøm og én på batteri. Da kan du heller ha en MULTI VOLT-maskin, og selv velge om du vil bruke strøm fra ledning eller batteri.

3 års garanti uten krav til registrering

I HiKOKIs verktøyprogram forekommer ingen kompromisser! Samtlige maskiner er konstruert for å tåle tøff belastning i et profesjonelt miljø.

HiKOKI gir deg tre års garanti på alt av el-verktøy, batterier og ladere. Det er ingen krav til registrering. Eventuelle feil og mangler repareres kostnadsfritt – forutsatt at feilen ikke er normal slitasje eller skyldes feilaktig bruk (gjelder også ved bruk i nærings- eller yrkessammenheng).

Enda flere gode nyheter kommer i 2019

I løpet av 2019 kommer bl.a. disse MULTI VOLT-produktene til din forhandler:
 • MULTI VOLT B-batteri på hele 1440W
 • kombihammer SDS Max
 • sirkelsag 125 mm
 • bajonettsag
 • kapp-/gjærsag
 • vinkelsliper 230 mm
 • nettstrøm-adapter
 • støvsuger våt/tørr
 • støvsuger tørr m/Bluetooth.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)