Milwaukee JSRDAB+

Milwaukee M18 JSRDAB+ – hendig form og tynn lyd

Milwaukee M18 DAB-radio er kompakt og lagringsvennlig i formen. Den mangler Bluetooth, og lyden er tynne greier.Test av Milwaukee M18 JSRDAB+. En del av en større test av DAB+ byggeradioer. Se hele her. 

Milwaukee har én DAB-radio på menyen: M18 JSRDAB+. Radioen i M12-serien er kun FM. Det beste med Milwaukees radio er den fysiske formen. Størrelsesmessig er den midt i testfeltet. Den firkantede og avlange formen gjør at den tar liten plass, og lett å lagre i bilen, verkstedet eller på bygget når den ikke brukes.

Milwaukee M18JSRDAB+

Hybel til mobilen
Mobilrom med AUX-tilkobling under et lokk på toppen. Bra!

Batteriet sitter i et «rom» på undersiden av radioen, og bidrar der positivt til tyngdepunkt og vektbalanse.

Lydmessig er den heller sjaber, sammenlignet med de beste i testen. Stiller lydmessig i samme klasse som Hitachi og Dewalt DCR017. Den er ikke direkte dårlig, og funker fint til å høre på radio. Best er den når du har den i nærheten. Men musikkmaskin for hele bygget eller verkstedet? Der faller den gjennom med et plask hvis man sammenligner basstrykk og fyldighet i lyden med de beste i denne testen.

Mobilrom med AUX

Milwaukees DAB-radio mangler Bluetooth. Du kan spille musikk fra mobilen gjennom en AUX-tilkobling under et lokk. Der kan mobilen ligge beskyttet mot støv og fukt, og den kan lades gjennom en USB-port på samme sted.

Milwaukee har laget Bluetooth strømmehøyttalere i M12- og M18-serien for de som vil ha mer trøkk i lyden. Men da må man greie seg uten DAB. Du kan fortsatt høre på radio med sånt utstyr. Det skjer via mobilen, vanligvis gjennom en app. Strømmehøyttalerne skal etter sigende ha bedre lydkvalitet bedre enn det DAB-radioen varter opp med. Ikke minst en M18-boks med FM-radio, Bluetooth og batterilader som skal by på rikelig musikkfest. Men altså uten DAB.

Jeg har ikke prøvd noen av disse. Kommenter gjerne under om du har erfaringer med disse.

Pluss for hendig størrelse og form.
Begrenset plassbehov på grunn av form og størrelse. Batteriet er 5 Ah.
Pluss for skikkelig strømkabel på kveil.
Batterispor innunder radioen. Her med et 5 Ah batteri. Pluss for skikkelig strømkabel på kveil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.