Nyheter

Vanntett, vindtett og stretch – nytt arbeidstøy til karer og damer

På tide med nye arbeidsklær? Her er 2018-høstens nyheter fra Snickers Workwear. Mye stretch og komfort, men det skal fortsatt tåle både juling, vær og vind. Her er første Snickers Workwear damebukse med stretch, og en ny vanntett vinterjakke for de som må jobbe når det sludder og snør bortover.

Tekst: Jørn Søderholm 

Hva er det: Arbeidstøy fra Snickers Workwear, diverse nyheter.
Hva koster det: Veil-priser 999-2498, inkl mva.
Hvor kjøpes det: Hos arbeidstøyforhandlere som fører Snickers

Herligheten er slutt. Sola er vekk, og super-sommerens arbeidstøy er pakket ned. Om det ikke er utslitt og kastet, da. Nå er det godt og vel på tide med vindtett, vanntett, fóret arbeidstøy, ullundertøy og isolerende mellomlag.

Er det kanskje behov for å fornye vinterarbeidstøyet? Det håper de nok på hos produsenter, importører og forhandlere av arbeidstøy. Snickers Workwear er én av dem. De lanserer akkurat nå årets nyheter for den våte og kalde årstiden.

Mer Snickers arbeidstøy for kvinner

Snickers arbeidstøy for damer
Snickers for damer: Seks nye jakker og én ny bukse.

Damene først: For høst-/vintersesongen 2018 lanserer Snickers Workwear flere nye modeller for kvinner. Seks jakker og én bukse, for å være konkret.

På jakkefronten har produsenten tatt inn over seg at tøy i “high-vis” synlighetsfarge er stadig mer aktuelt. Tre av de nye jakkene er refleksjakker:

  • 1137 AllroundWork, High-Vis 37.5® Vinterjakke for kvinner, Klasse 2/3. Veil-pris kr 1811 inkl mva.
  • 1237 AllroundWork, High-Vis Softshell jakke for kvinner, klasse 2/3. Veil-pris kr 1486 inkl mva.
  • 1347 AllroundWork, High-Vis Vanntett Skalljakke for kvinner, klasse 2/3. Veil-pris kr 1624 inkl mva.

En annen nyhet fra Snickers Workwear denne sesongen er lanseringen av de første stretchbuksene med kvinnelig snitt. 6701 AllroundWork+ heter modellen, og er en håndverkerbukse for kvinner med hylsterlommer.

– Vi er stolte over å utvide vårt tilbud til kvinner med en meget god arbeidsbukse med stretch. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra testerne våre så langt. Ved å bruke stretch i skrittet og på baksiden sikrer vi både komfort og god passform uansett arbeidsstilling, sier sortimentssjef Tobias Rantzén i en pressemelding fra Snickers Workwear.

Jaggu på tide at stretch arbeidsbukse blir tilgjengelig også for jentene. Det har vært mulig for gutta en god stund allerede – eller naturligvis også for jenter som synes snittet på herreklærne er greit bare størrelsen er der.

Hybrid-sett med fireveis stretch

Hybrid: Snickers FlexiWork stretch. 6940 jakke og 1940 bukse.
Hybrid: Snickers FlexiWork stretch. 6940 jakke og 1940 bukse.

Snickers Workwear har jobbet mye med stretch i arbeidsklær, og utvider stadig utvalget. Nå kommer de for eksempel med et komplett stretch-sett, med intet mindre enn fireveis stretch for maksimal fleksibilitet i alle retninger.

  • 6940 FlexiWork+ stretch håndverkerbukse med hylsterlommer. Veil-pris kr 2498 inkl mva.
  • 1940 FlexiWork stretch jakke. Veil-pris kr 2249 inkl mva.

Yoga på stillaset, eller alle mulige jævlige arbeidsstillinger? Bring it on. Det skal i alle fall ikke være stramme arbeidsklær som begrenser det.

Stretch-settet er ikke bare strekkete og fleksibelt. Produsenten omtaler settet som et hybrid-produkt, i en kombinasjon av stoffer som gir hver sine bidrag til helheten: Stretch og vindtetting med Schoeller softshell, slitestyrke på ermer og knær med Armortex kevlar-forsterkning og utslitelige Cordura nederst på beina til å beskytte mot vann.

Stretch for bevegelse og ventilasjon

– Vi bruker stretch i arbeidsklærne for å sikre maksimal bevegelsesfrihet. Materialet brukes også på spesielle deler av plagget for å gi bedre ventilasjon og komfort. Stretch-materialet er enten plassert der plagget bøyes, eller der kroppen utvider seg, sier Snickers Workwear pressemeldingen.

For eksempel kan stretchen være plassert på armene eller over knærne for å gi bedre bevegelighet. Ved å bruke stretch-materialer kan også arbeidsklærne ha smalere passform.

– Ved hjelp av stretch kan vi sy klær med smalere passform. Det gjør at de ser bedre ut, samtidig som det reduserer risikoen for at klærne setter seg fast i maskiner. Stretch har definitivt kommet for å bli, sier Rantzén.

Arbeidsbukse med smale bein

Smal: Snickers 6241 AllroundWork arbeidsbukse
Smal: Snickers 6241 AllroundWork arbeidsbukse. Smale bein, takket være stretch.

Den smalere formen viser seg blant annet i den nye arbeidsbuksa 6241 Allround Work. Den har smalere bein og komfortabel stretch. Slitestyrken er stadig ivaretatt, lover produsenten.

6241 har hylsterlommer, borrelåsholdere, Cordura-forsterkninger på ankler og knær. De som jobber mye på knærne er kanskje interessert i å våte at buksa har Snickers egne patenterte Knee Guard Pro-systemet som gjør det mulig å justere Snickers knebeskyttere til ønsket høyde.

Rimelig er den også: Veil-pris rett under 1000 kroner, inkl mva.

Vanntett vinterjakke med hette

Vanntett: Snickers 1102 Allround Work vanntett vinterjakke.
Vanntett: Snickers 1102 Allround Work vanntett vinterjakke.

Den siste av høstens nyheter fra Snickers Workwear er spesielt til karer (og damer!) som jobber mye ute. Det er den populære 1100 AllroundWork, 37.5 vinterjakke som nå kommer i en vanntett modell med hette. Den har fått navnet 1102 AllroundWork, Vanntett 37.5 vinterjakke.

1102 er en oppgradert versjon av 1100. Den har samme 3D-meshfôr i ryggen, samme varme og komfort, samme formsydde ermer og stretchpaneler på baksiden av skuldrene for maksimal bevegelsesfrihet. Denne nye er vanntett, og har en avtakbar hette som kan være grei å dra over huet når det sludder og snør bortover.

– Den er utformet for å holde deg helt tørr. Innsiden er helt forseglet fra utsiden. Alle sømmer er teipet eller forseglet. På utsiden er designen optimalisert for å forsikre at alt holder seg tørt – fra lommenes vinkel til mansjettene på ermene, lover sortimentssjef Tobias Rantzén i pressemeldignen fra Snickers Workwear.

Veil-pris kr 1999, inkl mva.

2018-nyheter fra Snickers Workwear.
2018-nyheter fra Snickers Workwear.

Hva er det: Arbeidstøy fra Snickers Workwear, diverse nyheter.
Hva koster det: Veil-priser 999-2498, inkl mva.
Hvor kjøpes det: Hos arbeidstøyforhandlere som fører Snickers

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)