Nyheter

Backe forlenger etter ti år med Motek

Backe har signert en ny og bedre rammeavtale med Motek for levering av verktøy og festemateriell.

Kortversjon: Kan det sies kortere enn i ingressen? Ny og forbedret avtale mellom Backe og Motek, ti år etter den forrige.

English summary: Norwegian building contractor Backe has signed a new and improved agreement on tools and fasteners with supplier Motek.

– Vi er veldig glade for at Backe har valgt å forlenge en ny avtale med oss. Med uteselgere over hele landet, egen ingeniøravdeling og markedets råeste produkter, er vi sikre på at dette kommer til å være en suksessrik relasjon. Vi ser frem til et tett og godt samarbeid.

Det sier Eirik Nilsen i Motek AS. Han er ansvarlig key account manager (KAM) for Backe.

Bærekraft

Bærekraftsambisjoner er godt forankret hos begge parter, både internt med egne mål, men også ved valg av produsenter, underleverandører og samarbeidspartnere.

Dette har derfor naturligvis vært et viktig punkt gjennom forhandlingene av den nye avtalen for å sikre at samarbeidet fortsetter å være godt og ansvarlig. Motek har de siste årene satset mer på BIM og ingeniørtjenester.

Det vil gi økte muligheter for Backe, såvel som andre samarbeidspartnere.

F.v. Adm. dir Vegard Halden, KAM Eirik Nilsen i Motek og innkjøpsdirektør Evelin Valme i Backe. (Foto: Motek)

Fornyet etter ti år

– Etter 10 års godt samarbeid ser vi frem til å jobbe videre med Motek, sier innkjøpsdirektør Evelin Valme i Backe.

Hun mener avtalen vil effektivisere arbeidet på selskapets byggeplassene, og sikre at gutta og jentene på prosjektene har det beste festemateriellet.

– Motek har gjennom mange år levert veldig god service, rådgivning på komplette løsninger og høy kompetanse på festeteknikk. Vi ser frem til å benytte oss av avanserte og smarte løsninger fra Motek, forteller Valme i pressemeldingen fra Motek.

Backe har vært en viktig og stor kunde hos Motek over 10 år. Hele tiden med en etter sigende god relasjon.

– Vi setter pris på Backe sin tillit til oss som leverandør og vi ser fram til et videre godt samarbeid i årene som kommer, fortsetter Eirik Nilsen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)