Nyheter

Ny journalist i Verktøy 24

Brage T. Søderholm (28) er nyansatt journalist i Verktøy 24. Stiller med militær erfaring, byggingeniørkunnskap og solid arbeidslyst.

English summary: Brage T. Søderholm has joined the staff at Verktøy 24. His background is from the military, civil engineering, demolition and recycling. Joins with a strong motivation to provide professional tool users with good content.

Fra årsskiftet har redaksjonen i Verktøy 24 fått inn en etterlengtet forsterkning. Brage T. Søderholm (28) trådte 2. januar inn som journalist i Verktøy 24, og har kommet godt i gang.

Derfor Verktøy 24

– Jeg har fulgt med på Verktøy 24 siden oppstarten i 2016. Det er et nettmagasin som dekker et veldig interessant fagfelt, der det har vært interessant å følge med på innholdet og utviklingen. Jeg er glad for at jeg nå får muligheten til å være med på løfte Verktøy 24 videre, sier Brage T. Søderholm

Det er en jobb han i første omgang skal kombinere med ingeniørstudier. Brage er student ved Høgskolen på Vestlandet (HVL), og over halvveis på veien til å bli bygningsingeniør med tilleggsutdanning i anleggsteknikk og infrastruktur.

Fra før er han utdannet befal i Forsvaret, og sto i en jobb som troppssersjant med ansvar for drift av kommandoplass da han sluttet i Forsvaret for å bli ingeniør.

Erfaring

Brage har også erfaring fra byggebransjen, som formann og KS-HMS-leder hos en rivningsentreprenør. Der har han blant annet arbeidet med rivning for ombruk og effektiv gjenvinning, samt ISO-sertifisering og sentral godkjenning av entreprenørselskap.

– Det er spennende å se hvordan hele bygge- og anleggsbransjen retter stadig mer oppmerksomhet mot hvordan man skal bygge – og rive – mer bærekraftig og med minst mulig ressursbruk og miljømessig fotavtrykk. Den utviklingen vil prege også utviklingen på verktøysiden og hvordan profesjonelle aktører kjøper og bruker verktøy, sier Brage T. Søderholm.

Erfaring fra redaksjonell innholdsproduksjon har han også med seg, fra oppdrag for lokalmedia og fagmedia i VVS-sektoren.

Sterkt lag for videre vekst

Grunnlegger og ansvarlig redaktør i Verktøy 24 er storfornøyd med at redaksjonen har fått en ressurssterk fagperson med på laget.

– Brage kommer inn med arbeidslyst, interessante erfaringer og nyttig kompetanse. Verktøy 24 har opparbeidet seg en sterk stilling hos leserne siden oppstarten. Et sterkere lag i redaksjonen gjør oss godt rustet til videre vekst, sier ansvarlig redaktør Jørn Søderholm.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)