Nyheter

Ny Ecovolve elektrisk trillebår med høy tipp

Sjekk den trillebåra! Den tippen er god å ha for å dumpe rask i bil eller container. Og den går på batteri. Dette er Ecovolve Hi-tip, en elektrisk trillebår som tar inntil 1500 kg. Se video.

Det er Dia Proff Norge AS som nå lanserer Ecovolve motoriserte trillebårer i Norge.

– Ecovolve designer og produserer kompakte elektriske maskiner, er skapt for den nye etterspørselen etter miljøvennlige, elektriske maskiner, sier Dia Proff i en pressemelding.

Ecovolve Hi-tip dumpere kommer i tre modeller:

  • ED800
  • ED1000
  • ED1500

Tallet i modellbetegnelsen angir lastekapasitet i kg.

Ecovolve Hi-tip trillebår

Ecovolve er allsidige maskiner som kan brukes både inne og ute. Den minste modellen er under en meter bred, mens den største er 1,2 meter bred. Dette betyr at disse modellene lett kan manøvrere i trange rom og uteplasser. Med en ladetid på 8-10 timer har ecovolve maskinene en driftstid som varer ute en arbeidsdag, 8-9 timer.

– Ecovolve Elektriske dumperne har den fordelen av å være de eneste modellene som er helt elektriske. Ecovolve produsere ingen farlig eksos, støy og egner seg derfor veldig godt til bruk inne. Med en svingradius på 1.6 m har den utvilsomt en fordel når det kommer til små, smale rom, sier administrerende direktør Carl Ronny Olsen i Dia Proff Norge AS.

Ecovolve-maskinene føyer seg inn i et sortiment av diverse minidumpere/motoriserte trillebårer hos Dia Proff Norge AS med bensin- eller el-drift. Flere av dem har høy tipp, som den nye Ecovolve Hi-tip.

Pris? Tja, si det. Pressemeldingen sa ikke noe om det. Jeg har spurt importøren, oppdaterer her når evt svar foreligger.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)