Nyheter

Enklere brilleføring

Til deg som savner lesebrillene når du har på vernebriller. Würth Norge lanserer en splitter ny vernebrille med innebygget lesefelt med styrke. Dermed slipper man å måtte bytte mellom lesebriller og vernebriller mens man arbeider.

– Vernebrillen har et korreksjonsfelt hvor man kan velge mellom styrkene +1,5, +2,0 og +2,5. Dette er en moderne og lett vernebrille, som gjør arbeidsdagen både enklere og sikrere. Det er viktig å ha både godt syn og godt vern, sier Würth Norge i en pressemelding.

Dette er en prisgunstig brille som oppfyller kravene i henhold til EN 160. Brillen er produsert i polykarbonat og har god passform samt justerbare neseputer. Brillens design sørger også for uhindret sidesyn.

Brillen oppfyller kravene til både lesing og vern, sier produktsjef Morten Stenseth i Würth Norge.

Han forklarer nærmere i videoen under.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)