AnnetNyheter

Nå kommer Essbox Mini – mindre og smartere enn originalen

Essbox er smarte greier. Nå kommer den i en mer kompakt og enda smartere versjon. Dette er tømrer og daglig leder Torstein Raths. Han har prøvd den nye versjonen i flere måneder. 

Det er fem år siden Essve kom ut med sitt Essbox-konsept for oppbevaring av spiker, skruer og sånt. 120 000 kofferter har blitt solgt siden da, pluss Gud-vet-hvor-mange spiker- og skruebokser som passer opp i “Lego-systemet”. Nå kommer Essbox-kofferten i en forbedret versjon:

  • Den er mindre, bare 60 prosent av størrelsen til eksisterende koffert
  • Forbedret lokk, med to åpningstrinn og bortimot vanntett lukking

Mindre, lettere og like smart

Essbox Mini og original
Essbox Mini er 60 prosent av størrelsen til originalen.

– Etter ønsker fra håndverkere lanserer vi nå en helt ny versjon, Essbox MINI. Den nye versjonen vil være både mindre og lettere, men fortsatt bestå av samme smarte system, sier markedssjef Silje Netskar i en pressemelding fra Essve Norge.

Undersøkelser Essve har gjort blant håndverkere internasjonalt viser at 9 av 10 ønsker en mindre koffert, i tillegg til originalen. Her er svaret. Essbox Mini blir å finne i landets byggevareforretninger fra og med mandag 6. mars.

– Fordelene er at den både er mindre og lettere, men har plass til alle Essbox forpakninger. Håndverkere vil derfor oppleve å få samme smarte system, og hvor det er plass til robuste plastbokser med festemidler. MINI har også en ny og forbedret låsfunksjon og en trinnvis åpning av lokket. Størrelsen på kofferten gjør den ikke bare anvendelig for tømrere, men også for elektrikere, rørleggere og vaktmestere, sier Netskar.

Passe utvalg og antall

Essbox Mini
Essbox Mini. Same same – but different.

Den nye, mindre kofferten gjør det lettere for håndverkere å få med seg et passe utvalg og antall festemidler til en jobb uten at man må hale med seg en eller flere av den store kofferten. Essve har de siste månedene latt nærmere 30 håndverkere teste den nye Essbox Mini før den legges ut for salg i butikk. En av disse er Torstein Raths, daglig leder i Ditt Bygg AS på Lørenskog, mannen på bildet øverst.

Orden i bil og på byggeplass

– Et et helt genialt oppbevaringssystem for å holde orden i bilen og på byggeplass. Du har alt du trenger på ett sted og kan selv velge innholdet. Det gjør at vi som håndverkere kan jobbe mer effektivt. En av de store fordelene med Mini synes jeg er at lokket kan stilles inn i to ulike åpningsposisjoner, sier Raths i pressemeldingen fra Essve.

To trinns åpning gjør det enklere å legge i eller ta ut plastboksene, og det reduserer muligheten for at lokket slår igjen uten at det var planlagt. Det kan for eksempel komme borti en nymalt vegg og gjøre mye galt der.

Vanntett krakk-vikar

Ute på bygget skal den nye kofferten – stadig i følge pressemeldingen fra Essve – kunne brukes til mer enn bare å oppbevare og frakte skruer og spiker i.
– Essbox-kofferten blir ofte stående ute i regnet. Men den er tilnærmet vanntett, og man slipper problemet med rustne spiker og skruer. Siden den er så solid og tåler så mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, sier Raths.

Essbox-systemet er definitivt smarte greier. Men det er ikke billige greier, verken koffertene eller boksene med skruer og spiker. Veiledende pris på den nye Essbox Mini er 399 inkl mva. Regn med at du trenger flere.

Tusenvis av rotekopper

Du har kanskje fått med deg den “Årets rotekopp”-kampanjen Essve kjører på Facebook (videoen under)? Den er en del av lanseringen av den nye minikofferten.

– Kampanjen har gått over all forventning. Det er stor takhøyde blant norske håndverkere for å gjøre noe med glimt i øyet. Så langt er nominasjonsfilmen med Synnøve Skarbø vist nærmere 200 000 ganger og vi har fått hele 4 300 nominasjoner til tittelen som årets rotekopp, sier Silje Netskar i Essve Norge.

https://www.facebook.com/ESSVE/videos/1191271334318785/

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)