Nyheter

Skyter kramper med gass

Mye saue- eller viltgjerde som skal settes opp eller repareres nå i vår? Denne nye Fasco F70G  krampepistolen kan i så fall være nyttig.

Nyhet: Fasco F70G krampepistol til gjerdekramper. Se video nederst.

På denne tiden av året er det mange som forbereder seg på oppsetting eller reparasjon av gjerder for å holde kontroll på husdyr og/eller vilt. Når vi snakker gjerder i kilometervis, ikke metervis, da gjelder det å bruke redskap som får produktiviteten opp.

Fasco F70G

Motek forteller i en pressemelding om den nye krampepistolen Fasco F70G, som skal være gunstig til å skyte gjerdenetting fast i stolper.

Fasco F70G skyter 3,1x40 mm U-krampe
Fasco F70G forsenker en grov 3,1x40mm U-krampe dypt ned i de fleste typer stolper av tre.

– Fasco F70G er en kraftfull maskin. Den forsenker en grov 3,1x40mm U-krampe dypt ned i de fleste typer stolper av tre. Krampene er varmforsinket, noe som mangeårig erfaring i utendørs bruk viser seg å være stabilt, også i værmessige utfordrende forhold. En bøtte med kramper er tilstrekkelig for 250-350 meter med saue- eller viltgjerde, sier Motek i pressemeldingen.

Med to fulladede batterier og 10 gasspatroner har kan Fasco 70G skyte fast rundt to kilometer gjerde. ATV-hengeren med kompressor og aggregat kan bli stående i traktorskjulet.

Pro Tool Innovation Award

Pistolen ble lansert fra produsenten i fjor. Den har blitt belønnet med “Pro Tool Innovation Award”. Jeg vet lite om hva det er for noe og hvor høyt en utmerkelse derfra eventuelt henger. Men de sier i alle fall pene ting om denne Fasco-pistolen, for folk som trenger en krampepistol men ikke har tilgang til luft eller strøm.

– Luftdrevne spiker- og stiftepistoler har blitt erstattet av trådløse modeller på de fleste områder. Gjerder er et av de siste områdene for dette. Fordelen er en enorm tidsbesparelse i forhold til hammer og kramper, og fordelen ved å slippe å drasse rundt på kompressor og slange, sies det derfra.

Pris? Jo, nå skal du høre:

  • Krampepistol kr 7 590,-
  • Kramper bøtte 1500 stk kr 1 590,-
  • Hilti GS2 gasspatron pr stk kr 317,-

Alle prisene er veil priser, før Motek-rabatt og eks mva.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)