Nyheter

Fast grep om røret

Har du kjempet med rør for store til å få ordentlig tak på? Ja..? Da vil du antakelig like denne lille nyheten: Ridgid Straplock.


Du står der i en grøft, kulvert, krypkjeller, teknisk rom eller hva som helst. Foran deg ligger eller står et rør du helst skulle sprengt rett til helvete. Kanskje er det nye rør eller deler som skal roteres til riktig posisjon. Kanskje er det gammel drit som skal rives.

Kul umulig å få ordentlig tak på er det uansett. Kanskje er det glatt, for stort eller sitter fast. Ikke snakk om du får tak i det. Man har jo ikke never på størrelse med dasslokk heller.

Ridgid Straplock

Høres noe av det litt kjent ut? Da vil du antakelig se poenget med Straplock, en av årets nyheter fra Ridgid. Det er et beskjedent lite produkt, og koster nesten ikke penger.

Kanskje det til og med kurerer soil-gruff? (Fortsetter under videoen)

https://www.facebook.com/kusmaniac/videos/690271387817747/

Eller kanskje ikke. Vet ikke.

Joda, det finnes andre stroppetenger. Hva er det med denne da?

Gummistropp med godt grep

– Fordelen med denne er at den kan vris i begge retninger. Den henger sammen av seg selv, og har en seig gummistropp med godt grep i stedet for en glatt vinylstropp, sier Atle Brustad i Ridgid Norge.

Straplock-tanga er enkel i bruk. Se videoen nederst. Den alt fra tre til åtte tommers rør. Eller 80 – 220 millimeter, om du er metrisk-fanatiker. Mer info her.

Pris? Rundt 350 spenn. BD har visst kampanjen på den nå, til enda mindre. Du kan fort blåse mer enn det på en litt i overkant matpause.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)