Nyheter

FEIN med markedets letteste kjernebormaskin

FEIN har lansert en ny magnetisk kjernebormaskin som lover å være det letteste og mest kompakte på
markedet.

Hva er det: FEIN KBC 36 MAGFORCE
Hva koster det: 15 351,- (veil. pris eks mva) for maskin med 3⁄4” Weldon feste
Hvor kjøpes det:
Hos spesialforhandlere fra januar 2023

English summary: FEIN, known for the multimaster oscillating multi tool, are releasing the smallest core drilling machine yet.

▹Annonse

▹Artikkelen fortsetter


FEIN, kanskje best kjent for multikutterene sine, har lansert en ny kjernebormaskin. Den heter KBC 36 MAGFORCE og skal det letteste på markedet med sine 8,5 kg. KBC 36 MAGFORCE er utviklet for å løse installasjonsproblemer på trange steder. Den har en høyde på 169 mm og en lengde på 290 mm og kan håndtere arbeid på plasser som ikke er tilgjengelige med større maskiner. For eksempel kan maskinen brukes inne i en HEB 200 ståldrager med 170 mm ledig plass, eller på andre trange plasser i kjøretøy, tilhengere og landbruksmaskiner.

KBC 36 MAGFORCE har også en høy girkasseposisjonering for god oversikt over boret og borepunktet.
Verktøyet kan enkelt betjenes med en 1/2″ skralle eller en 8 mm pipenøkkel, og har et slagområde på 46 mm for skjæredybder på opptil 35 mm. Maskinen kan også brukes vertikalt og opp ned takket være vekten.

FEIN informerer at hovedkomponentene er produsert i lett, høystyrkestøpt aluminium og at de har optimalisert vekten til magnetene, som har en holdekraft på 10 000 N. Alle komponentene er konstruert for å tåle høye belastninger. PowerDrive-motoren er vedlikeholdsfri og børsteløs, på 1200 W med tilhørende høyt dreiemoment.

Maskinen går med en hastighet fra 130 til 610 RPM under full belastning og kan bore inntil Ø 36 mm. Den har også en innebygget sensor som stopper motoren ved tilt til siden.

Fakta oppsummert

Merke: FEIN
Modell: KBC 36 MAGFORCE
Pris:15 351,-
Tilgjengelig: Fra januar 2023 hos spesialforhandlere

Vekt: 8,5 kg
Maks borediameter: 36 mm
Høyde: 169 mm
Lengde: 290 mm

Hastighet full belastning: 130-610 RPM
Hastighet uten belastning: 130-660 RPM
Tech: tilt-sensor

Les også

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)