Nyheter

Fugemasse som herder i 20 kuldegrader

Novatio fugemasse. MS 24 Ice herder ned til 20 kuldegrader.

Hva er det: Novatio MS 24 Ice fugemasse
Hva koster det: ?
Hvor kjøpes det: Ukjent – utgått hos tidligere importør

Oppdatering, desember 2021: Dette produktet ble tidligere importert av Relekta. Der er det nå utgått. Vi kjenner ikke til hvor produktet kan kjøpes.

Det har akkurat kommet en ny fugemasse som kan brukes hele året, både ute og inne. Seal & Bond MS 24 Ice herder i temperaturer helt ned til -20 °C, og er derfor i følge leverandørens omtale spesielt godt egnet for det nordiske klima.

Godkjent

Det er en elastisk fugemasse (25 %) som både er miljøvennling og næringsmiddelgodkjent.

– Den tilfredsstiller til og med de strenge inneklimakravene til Breeam-Nor, sier kategorisjef Lars Petter Bjaaland i Relekta.

Fugemassen kan være et bra alternativ til diverse byggformål om vinteren. Men også sommerstid har den sin misjon.

– Kjølelagre og fryserom har sjeldent mulighet til å tømmes og tines. Derfor er dette et kjærkomment produkt for å gjøre vedlikehold mens det er kaldt, sier Bjaaland.

Seal & Bond MS 24 Ice produseres av belgiske Novatio, og leveres av Relekta AS som har agenturet for Novatio i Norge.

Oppdatering, desember 2021: Dette produktet ble tidligere importert av Relekta. Der er det nå utgått. Vi kjenner ikke til hvor produktet kan kjøpes.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

2 kommentarer

  1. Hei. Hvor kan jeg kjøpe dette produkt ? Angitt forhandler i oversikten, MegaFlis nettbutikk, har den ihvertfall ikke.

    Hilsen Ivar Skogen
    41128209

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)