Nyheter

Hultafors: Nytt spett i aluminium

Nytt spett i aluminium kommer fra Hultafors nå. Veier en tredjedel av stålspett – og kan bøyes tre ganger så mye uten å skades. Skånsomt mot både materiale og kropp.

Hva er det: Aluminiumsspett, Hultafors. Lettere og stivere enn et stålspett. For lett og middels tungt arbeid.
Hva koster det: Observert på nett til ca 1000 kr (120 cm lengde).
Hvor kjøpes det: Hos Hultafors forhandlere.

English summary: New aluminum / aluminium digging bar from Hultafors. Lighter and stiffer than a steel digging bar. For light and medium heavy work.

Spett i aluminium - Hultafors
Spett med skaft og spiss i aluminium. Fra Hultafors. (Foto: Leverandøren)

– Tungt arbeid krever ikke nødvendigvis tungt verktøy. Våre aluminiumspett veier bare en tredjedel av vekten sammenlignet med stålspettene våre. De er slitesterke samtidig som de er lette og fleksible å jobbe med, noe som betyr mindre stress på kroppen når du arbeider i skulderhøyde.

Alu-spett til lett og middels tungt arbeid

Det opplyser Hultafors i en pressemelding om at de nå lanserer et nytt aluminiumspett for lett til middels tungt arbeid. Hele spettet, inkludert spissen, er laget av høyteknologisk aluminium, som også brukes i luftfartsindustrien. Hultafors har fra før et aluminiumsspett med stålspiss, som er dyrere og tåler tøffere tak.

Det nye spettet er egnet for rivningsarbeid, flytting av større gjenstander eller der man må være forsiktig med materialet det jobbes med.

– Spett av aluminium er lettere og mer skånsomt for kroppen å jobbe med sammenlignet med tyngre stålspett. Spesielt når du arbeider i skulderhøyde, opplyser Hultafors.

Et aluminiumsspett veier kun en tredjedel av et stålspett. Det ruster ikke, og skal være mer motstandsdyktig mot kulde. Det sies også å kunne bøyes mer enn tre ganger så mye som et stålspett uten å bli deformert.

Det nye spettet kommer i lengder på 1200 og 1500 mm, og er tilgjengelig på lager hos forhandlere fra slutten av februar.

Spett i aluminium - Hultafors
Spett med skaft og spiss i aluminium. Fra Hultafors. (Foto: Leverandøren)

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)