Nyheter

Over til Toughtools

Proxll har droppet Panasonic el-verktøy. Nye Toughtools Norge har overtatt.
Panasonic lager noen utmerkede elektroverktøy. For mange år siden gjorde jeg en en sammenligningstest av 14,4 volts batteridriller, der alle de store merkene var med. Panasonic var best på styrke, og i særklasse best på batteri-utholdenhet.

Proxll AS har i mange år vært importør av Panasonic elektroverktøy til Norge. Det er det nå slutt på. Sist sommer overtok det nye selskapet Toughtools Norge AS agenturet på Panasonic her til lands.

– Proxll har som et ledd i sine strategiske planer besluttet å avslutte sitt engasjement i verktøysegmentet. Proxll har siden 1996 hatt ansvaret for å markedsføre og selge Panasonic verktøy sine produkter på det norske markedet. Fra 1. juni 2016 vil Toughtools AS håndtere dette markedet. Utover Panasonic vil Toughtools markedsføre Diager, en av Europas ledende borprodusenter. Toughtools vil også overta tre ansatte fra Proxll for å sikre kontinuitet med kundene, sies det i en pressemelding.

Gjennom en langvarig prosess og konstruktiv dialog mellom alle parter har man funnet en god løsning som vil gagne alle, inkludert brukerne, heter det i en felles uttalelse fra de involverte parter.

Toughtools AS er et nystartet firma i Hoff-gruppen som også eier Wilfa AS, Morek AS og Tamek AS.
–Vi ser synergier med å ta inn verktøy i vår portefølje og vi har ambisjoner om å løfte omsetningen betydelig. Vi har en nordisk strategi da vi også er representert i Sverige med Toughtools AB og i Finland med Toughtools OY, sier Morten Hoff i pressemeldingen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)