Nyheter

Laget drømmekjøkken av verktøyskap

Er dette Norges feteste kjøkken? Andreas bygget sitt drømmekjøkken – med Tengtools verktøyskap og -vogner! – Til og med jentene liker det, sier den kreative bodøværingen.

English summary: Manager Andreas Strømnes needed a new kitchen for his company, Nordnorsk Marinesenter. He built the kitchen of his dreams, using Teng Tools cabinets, trolleys and benchtops for tools and workshops. Now rumours about the the kitchen makes people come visit. – Even the girls love this kitchen, he says.

BODØ: Nordnorsk Marinesenter skulle flytte inn i nye lokaler. Da benyttet daglig leder Andreas Strømsnes muligheten til å realisere guttedrømmen: Et kjøkken laget av røde verktøyskap.

Nærmere bestemt en komplett kjøkkeninnredning med skuffer, skap og benkeplater fra Teng Tools sortiment av verktøyoppbevaring.

Den historien fortelles i en pressemelding fra Teng Tools-importør Luna Group Norge.

Nordnorsk Marinesenter

Nordnorsk Marinesenter holder til i Bodø. På Burøyvalen nær Bodø sentrum har de et eget kaiområde med opptaks, verksted og vinterlagring for båt. Men det siste året er det ikke bare vedlikehold av båt som virksomheten har blitt kjent for.

Her finner vi nemlig det den daglige eieren mener er Norges tøffeste kjøkken – laget av verktøyskap.

GJENNOMFØRT: De ulike verktøyvognene og skuffene er blitt tilpasset målene på kjøkkenet.
DETALJER: Teng Tools-logoen og den karakteristiske rødfargen går igjen på kjøkkenet.

Sjefen i selskapet kan fortelle han lenge har sagt han en gang skulle lage kjøkken av verktøyskap. I fjor ble drømmen til realitet. Juli 2020 flyttet bedriften inn i nye lokaler. I den forbindelse ville Andreas Strømsnes gjøre noe antakeligvis svært få – om noen – har gjort før ham.

Nå skulle Nordnorsk Marinesenter få et splitter nytt kjøkken bygget opp av verktøyskap og håndtak fra Teng Tools.

– Dette har vært noe jeg har tenkt på i flere år. Det var også en god mulighet til å gjøre litt ekstra og vise andre hva vi kan, forklarer den daglige lederen.

Skuffer og skap til kjøkken

Andreas tok kontakt med Luna Group Norge og fortalte om planene. Det tok ikke lang tid før de karakteristiske verktøyskapene var blitt til kjøkkenskuffer og kjøkkenskap. I tillegg har kjøkkenet benkeplater laget av to arbeidsbenker fra Teng Tools. På kjøleskapet og fryser finner vi håndtak fra Teng Tools sine verktøyvogner.

– Da jeg fortalte om planen min var det mange som flirte. Men de syntes samtidig det hørtes tøft ut. Nå har kjøkkenet blitt en attraksjon det går rykter om. Folk som er innom har hørt om kjøkkenløsningen og vil gjerne se det selv, smiler Strømsnes.

Selv er både den daglige lederen og de ansatte strålende fornøyde med det kreative og originale kjøkkenet.

– Skuffestørrelsen på skapene er kanskje ikke beregnet til vanlig kjøkkenbruk. Her på Nordnorsk Marinesenter fungerer det veldig bra til våre behov. Jeg vil tørre å påstå at vi er de eneste i hele verden som har et kjøkken laget av verktøyvogner. Det vil jeg fortsette å tro til noe annet er bevist, sier han.

Skapene og skuffene rommer både glass, tallerkener, bestikk, kjøkkenredskaper og vaffeljern. Ifølge den daglige lederen er det flere fordeler med å ha et kjøkken bygget opp av solide verktøyskap.

Holder i minst 50 år

– Det er funksjonelt, enkelt å holde rent og ikke minst er det et slitesterkt kjøkken. Med produkter fra Teng Tools er dette definitivt et kjøkken som er bygget for å vare lenge. Det holder sikkert i femti år, påpeker Strømsnes.

NORDNORSK MARINESENTER: Daglig leder Andreas Strømsnes viser gjerne frem det originale Teng Tools-kjøkkenet.

Utseendet på et det særegne kjøkkenet ser ut til å være en fulltreffer hos de fleste.

– Så er det jo kult design. Både den karakteristiske rødfargen og logoen til Teng Tools appellerer til mange. Det er gøy at også jentene liker det, humrer han.

32-åringen har kjent til Teng Tools i mange år. Allerede i 1997 ble han fascinert av de røde verktøyskapene da han besøkte en Tools-butikk i Bodø. I 2013 kunne han selv endelig gå til innkjøp av et slikt verktøyskap.

Hvilke andre kjøkken får du med kodelås på godteskuffen..? ?
Litt annerledes verktøy enn man vanligvis finner i i slike skuffer.

På Nordnorsk Marinesenter har de i dag 20-25 verktøyskap. I tillegg er alt av verktøy som blir brukt fra Teng Tools.

– Teng Tools er et kvalitetsmerke som har vært på markedet i mange år. Det er en stabil leverandør. Merket er kjent for å være bra, samtidig som det er rimelige priser. Så er jo rødfargen appellerende og de har en tøff logo. Vi på Nordnorsk Marinesenter føler det er et kvalitetsprodukt ovenfor kunder.

Teng Tools Get Organised

Forretningsutvikler Erik Undset i Luna Group Norge synes kjøkkenidéen viser hvilke muligheter man faktisk har med Teng Tools oppbevaringskonsept “Get Organised”.

– Jeg tipper at Nordnorsk Marinesenter har et kjøkken som mange misunner de! Funksjonaliteten på dette kjøkkenet er helt topp. Her har man, som Andreas selv sier, et robust kjøkken som vil vare i mange år. Det er litt på sidelinjen hva TengTools sin forretningside. Men det er en kreativt bruk av våre produkter som viser allsidigheten til varemerket, påpeker han.

Med konseptet Get Organised opplever man både effektivitet, lønnsomhet og økt sikkerhet.
Prinsippet er enkelt: hvert verktøy har sin egen plass. Hver verktøysats fungerer som en del i et organisert system. Enten det er i verktøykofferten i arbeidsbilen, i verktøyvogna på verkstedet eller i dette tilfellet; i kjøkkenskuffen på et kjøkken!

– Full kontroll og bedre arbeidsflyt, lover Luna Group Norge i pressemeldingen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)