Nyheter

Komatsu gjør det enklere å kjøpe Komatsu

Lanserer egen finansieringstjeneste. – Vi har god tilgang på maskiner. Med Komatsu Finance har vi også god finansiering, sier Hesselberg Maskin.

Kortversjon: Komatsu lanserer Komatsu Finance i Norden. Et finansieringstilbud for leasing av anleggsmaskiner, i samarbeid mellom Komatsu og BNP Paribas Leasing Solutions.

English summary: Komatsu expands Komatsu Finance in the nordic countries, and now includes Norway. Offers heavy machinery leasing, in a cooperation between Komatsu and BNP Paribas Leasing Solutions.

Komatsu styrker sitt servicetilbud ved å lansere Komatsu Finance i Norden. Den Nordiske lanseringen fant først sted i oktober i Sverige, og nå lanseres konseptet i Norge.

Avtalen mellom Komatsu og BNP Paribas Leasing Solutions ble inngått i 2018 i Frankrike, Tyskland og Italia. Etter en vellykket lansering i Sverige i oktober, utvides nå samarbeidet ytterligere med lansering i Norge i midten av februar. Komatsu Finance er en del av Komatsu konsernet, og sammen med BNP Paribas Leasing Solutions vil Komatsu Finance tilbyfinansieringsløsninger for kunder i Norden.

Brukes mye penger på maskin og utstyr

Denne satsningen vil gjøre det mulig for Komatsu-gruppen å støtte veksten og utviklingen til sine kunder i Skandinavia, en region med høy byggeaktivitet og høyt teknologisk nivå på utstyr i bygg og anlegg. Her brukes det mye penger på maskiner og utstyr.

Eller “høyt potensial”, som denslags kalles i finansieringskretser.

– Dette er en langsiktig satsting hvor hovedmålet er å gi nordiske Komatsu-kunder trygghet og fordelaktige investeringsvilkår, sier Johan Appelros. Han er salgssjef i Komatsu Finance i Norden.

Han får støtte fra leasingsjefen i BNP Paribas.

– Norge og Sverige er to viktige satsingsområder i et langsiktig og nært samarbeid fremover. Vi er sikre på gode markedsmuligheter og vil ta samarbeidet videre til nye markeder og bransjer i nær fremtid,» sier Arnault Leglaye, CEO i BNP Paribas Leasing Solutions, Nordic Cluster.

Komatsu Finance i Norge

I forbindelse med lanseringen i Norge har Komatsu Finance ansatt Erik Schjerven som blir salgssjef i Norge. Erik er dedikert til Komatsus kunder og han ser frem imot å kunne vise hva Komatsu Finance har å tilby:

– Vi gleder oss til å kunne tilby Komatsu sine kunder konkurransedyktige og fleksible finansieringsløsninger, og vil være en aktiv, rådgivende samarbeidspartner i en bransje vi kjenner godt, sier den motiverte salgssjefen i Norge.

Komatsu Finance vil markedsføre seg sammen med Hesselberg-konsernet, som blant annet er eier av Komatsu- agenturet for anleggsmaskiner i Norge i Hesselberg Maskin AS. Komatsu Finance vil være med på messer og kundebesøk utover våren.

– Her det vil komme eksklusive finansieringstilbud og -løsninger for de som kjøper Komatsu maskiner. Vi i Hesselberg ser frem til å kunne tilby meget konkurransedyktige finansieringsløsninger for våre kunder. Komatsu har sørget for at Norge har god tilgang på maskiner. Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby dette til våre gamle og nye kunder, sier administrerende direktør i Hesselberg Maskin AS, Odd Sund.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)