Nyheter

Magnetisk skrustikke kan festes hvor som helst

Glem å gå til arbeidsbenken hver gang du trenger skrustikka. Fein lanserer VersaMAG, et skrustikke-system som kan festes på alle magnetiske flater.

English summary: forget walking over to the work bench every time you need the vise. Fein are launching VersaMAG, a vise system that can be fastened on all magnetic surfaces.

Hele grunnlaget for VersaMAG-systemet er en stor magnet, og både selve skrustikken og en sveiseplate kan plasseres oppå den. Så lenge du har en magnetisk og stabil overflate kan den dermed monteres akkurat der det er bruk for den.

Serien utvides med mer utstyr

Fein lanserer samtidig flere produkter som ekstrautstyr til serien, i tillegg til sveiseplate produserer de også kjever til skrustikken i forskjellige størrelser. På sikt lover de også å utvikle mer ekstrautstyr, og dermed utvide serien.

De trekker frem sikkerhet som en av de store fordelene med VersaMAG. Når Utstyr som kan gjøre arbeidet sikrere er det litt mindre sannsynlighet for at arbeidere tar snarveier og «skal bare»-løsninger, som å kappe ting på frihånd.

Fra start kan magneten brukes med skrustikke eller sveiseplate, men Fein lover mer utstyr senere. Foto: Fein
Fra start kan magneten brukes med skrustikke eller sveiseplate, men Fein lover mer utstyr senere. Foto: Fein


Jo tykkere materiale som magneten festes i er, jo sterkere vil det holdes på plass. Ved tykkelser på 12 mm eller mer oppgir Fein en holdekraft på opptil 7800 newton. Du skal altså jobbe hardt for å klare å rive den løs ved et uhell.

▹Annonse

▹Artikkelen fortsetter


Les også

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Se også
Close
Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)