Nyheter

Nytt arbeidstøy med batteridrevet varme

Denne høsten kommer Milwaukee med en ny og bedre serie oppvarmet arbeidstøy. Skalljakke, genser og helt ny M12 hybrid vattert varmejakke og -vest. Rygg, skuldre og bryst varmes opp av 12V batteri.

Tekst: Jørn Søderholm

Hva er det: Milwaukee M12 oppvarmet arbeidstøy
Hva koster det: Veil-priser 1475-2650 kroner eks mva
Hvor kjøpes det: Milwaukee forhandlere

Milwaukees oppvarmede plagg er drevet av M12 batteriteknologi, og fordeler varme over viktige områder på kroppen. Plaggene har karbonfiber varmeelementer sydd inn mellom ytterstoff og innvendig varmeisolerende fôr.

Varm med mindre klær

Milwaukee M12 oppvarmet arbeidstøy.
Milwaukee M12 oppvarmet arbeidstøy. F.v. vattert jakke, vattert vest og to softshell jakker. (Foto: Produsenten)

– Tøyet både genererer og holder på varmen, samt reduserer behovet for lag på lag med klær, sier Milwaukee i en pressemelding.

Med tre varmeinnstillinger – høy, middels og lav – kan brukeren velge behagelig varme tilpasset alle typer vær. Alle plagg kan vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel.

Det oppvarmede arbeidstøyet finnes i tre typer jakke, vest og genser.

 1. Hybrid vattert jakke og vest med varme på skuldrene. En vattert jakke og vest som Milwaukee selv kaller “puffer”. Det tilsvarer omtrent det vi på norsk kaller en tynn boblejakke. Hybridkonstruksjon i med ny ripstop polyester som beskytter mot vind og vann. Lett og komprimerbar. Kan brukes som skallplagg eller mellomlag i kaldt vær. Ny modell i år, i sort og grått. Veil pris 2050 (dame) og 2250 (herre) eks mva.
 2. Softshell varmejakke med varmeelementer i bryst, rygg og lommer. Ytterstoff i Toughshell, en stretchpolyester med det Milwaukee selv sier har fem ganger lengre levetid enn andre typer softshell, samt bedre vind- og vannmotstand. Forbedret isolasjon og elastiske partier for bedre bevegelighet. I sort, grått og ny kamo. Veil-pris 2350 og 2650 (kamo) eks mva.
 3. Varmegenser med varme i bryst og rygg. Utside i bomull, med vaffelvevd termofôr på innsiden. Har fått tre varmeinnstillinger, opptil åtte timer varme på ett batteri og hette tilpasset bruk under hjelm. I sort og grått. Veil-pris 1475 eks mva.

Alle varianter benytter M12 batterier som energikilde. Jakker og vest fås i både dame- og herrestørrelser.

Milwaukee M12 oppvarmet arbeidstøy

Milwaukee M12 Toughshell varmejakke
Milwaukee M12 Toughshell varmejakke. (Foto: Produsenten)

– En allsidig tre-sesongs løsning som sørger for at brukeren holder varmen uten å måtte bruke flere lag med klær, sier Milwaukee selv i en pressemelding.

Folk som er mye ute i arbeid og fritidsaktivitet velger ofte å kle seg etter trelagsprinsippet:

 • Ull eller super innerst
 • Isolasjon med fleece, ull e.l i mellomlag
 • Skall ytterst.

Det funker alltid. Men det kan være litt styrete hvis man flytter seg mye i løpet av en arbeidsdag, og veksler mellom temperaturer. Eksempelvis inne på brakke, kontor e.l, ute på byggeplass og i bil. Eller på byggeplasser som er både åpne, lukket og oppvarmet. Da kan det fort bli for varmt om man har kledt seg for vintervær.

Det er altså her Milwaukee mener at oppvarmede arbeidstøy skal ha noe å by på i form av fleksibilitet, komfort og enkelhet.

Hva er det: Milwaukee M12 oppvarmet arbeidstøy
Hva koster det: Veil-priser 1475-2650 kroner eks mva
Hvor kjøpes det: Milwaukee forhandlere

Hybrid vattert "Puffer" vest i dameversjon.
Hybrid vattert “Puffer” vest i dameversjon.
Milwaukee M12 “Toughshell” softshell jakke, i dameversjon.
Milwaukee M12 varmegenser.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

2 kommentarer

 1. Hei
  Jeg er interessert i en Milwauke M12 varmegenser. Bor i Sandefjord.
  Hvor kan jeg kjøpe en slik?

  Mvh
  Vidar Kronstad

  1. Hei Vidar
   Ja, en sånn kan nok være grei nå om dagen! Jeg går ut fra de fleste Milwaukee-forhandlere kan skaffe den. Jeg vet ikke hvem som evt måtte ha den på lager. Er du på Facebook? Prøv i gruppa Milwaukee Verktøy Norge. Der får du garantert bedre svar enn hos meg. Lykke til!
   mvh Verktøy 24
   Jørn Søderholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)