Nyheter

Tre nye knebeskyttere fra Milwaukee

Knærne er utsatt blant håndverkere, og utslitte knær dekkes ikke av noen forsikring. Bruk god knebeskyttelse! Milwaukee har akkurat kommet ut med tre nye produkter i utvendig knebeskyttelse.

Hva er det: Milwaukee knebeskyttere. Tre varianter: Fleksibel, Hard og Premium.
Hva koster det: ?
Hvor kjøpes det: Hos gode Milwaukee forhandlere.

English summary: Craftspeople´s knees are highly exposed to damage and wear. Worn-out knees are covered by no insurance. The better the reason to wear good knee protection. Milwaukee has just released three different external knee protectors: Flexible, Hard and Premium.

Si «knær» og «rygg» til ti håndverkere, og jeg skal sette en god slant på at du får minst ni «ooof» til svar. Knærne er svært utsatt hos håndverkere i mange fag. Arbeid utføres ofte sittende på knærne, i kortere og lengre perioder.

Slitte knær er ikke yrkesskade

Hvis du ødelegger knærne i en arbeidsulykke, så er det dekket av forsikringer og defineres som en yrkesskade. Knær ødelagt av slitasje gjennom mange år dekkes ikke av noe som helst. Derfor er det gode grunner til å bruke solid knebeskyttelse, helt fra første dag som lærling. Eller helst fra første dage på skolen, før læretida.

De fleste håndverkerbukser har innvendige lommer til kneputer. Disse putene finnes i mange varianter og kvaliteter. Alt fra tynne greier omtrent som liggeunderlag, opptil solide og kraftige saker med gel-puter og gode saker. Ofte er det en sammenheng mellom tykkelse og beskyttelse: Jo tykkere og mer klumpete under buksa, jo bedre beskyttelse.

Utvendig knebeskytter

Hva med å bruke utvendig knebeskyttelse i stedet? Mange håndverkere i fag som jobber aller mest på knærne – flisleggere, for eksempel – sverger til det i stedet for puter inni buksa.

Det gir både god beskyttelse til knærne, OG det utvendige plastskallet gjør at buksa varer lengre. Dessuten slipper man den knølete jobben med å ta putene inn og ut når buksa skal vaskes.

Milwaukee lager ikke bare verktøy. De går også tungt inn i markedet for klær og personlig verneutstyr. Nå i vinter har de kommet med tre nye utvendige knebeskyttere.

Milwaukee knebeskyttere
Milwaukee knebeskyttere på innsiden. Hard og Premium har gel-innlegg, mens Fleksibel har innmat i skum. (Foto: Jørn Søderholm)

Milwaukee knebeskyttere

Fleksibel, med lett og komfortabel skumpolstring og vanntett skål. Skal også gi god mobilitet på arbeidsplassen.

Hard, med en tykkere skumpolstring med støttende gelsone og en slitesterk hard skål som tåler langvarig eksponering for tøffe overflater.

Premium knebeskytter, med glatt overflate, skumpolstring av høy kvalitet og premium gelinnlegg for ekstra god støtte. Premium knebeskytteren har et belegg som ikke etterlater merker på underlaget og sikrer et svært holdbart produkt.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Les også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Back to top button