Nyheter

Milwaukee utvider nisjesortimentet

Milwaukee har sørget for å utvikle M18-utstyr til hver minste nisje, ser det ut som. De har over 250 ulike maskiner på batteriplattformen og ser ikke ut til å stoppe med det første.

Hva er det: Milwaukee M18 Avløpsrenser M18 HSFSM-122
Hva koster det: 25 190,- for nullversjon / 31 350,- for kit (veiledende)
Hvor kan det kjøpes: Hos Milwaukee-forhandlere


Den nye M18 avløpsrenseren er en bærbar løsning som lover bedre effektivitet. Maskinen fungerer som en frittstående batteridrevet enhet og kan dermed tas med der den får plass. De har avløpsrensere på markedet fra før, men de opplyser at det finnes noen forskjeller.

Den første forskjellen er et nylonbelegg på kabelen. Fordelen med dette er at det gir mulighet for å ha et inspeksjonskamera i røret samtidig som den er i bruk. Tidligere modeller har hatt frittroterende kabel uten belegg, som ville ha resultert i at et kamera ville blitt tygget opp.

Kompatibel med standardutstyr

Kabelen er 23 meter lang og en innvendig tykkelse på 8 mm, slik at den skal kunne brukes med tilbehør som er på markedet fra før. Uansett kit eller nullversjon vil den leveres med standard tilbehør for rensing av plastrør, i tillegg til smøreolje for kabelen.

Den nyeste teknologien for motorstyring skal gjøre at batteriene varer. (Foto: Milwaukee)
Den nyeste teknologien for motorstyring skal gjøre at batteriene varer. (Foto: Milwaukee)

Maskinen styres via en fotbryter, og det er en variabel hastighetsbryter på selve maskinen som går fra 600 til 2200 o/min. Det er også en mekanisk clutch om bord som beskytter utstyret om kabelen skulle sette seg fast. Avløpsrenseren er montert i en ramme med hjul og teleskophåndtak for transport.

HSFSM-122 har også ONE-KEY-kompatibilitet, som vil si at den kan «spores, administreres og kontrolleres» via en app.

Spesifikasjoner

M18™ Avløpsrenser (M18 HSFSM-122)
• Batteritype: Litium-ion
• Batterisystem: M18™
• Kabellengde: 23 m
• Kabeldiameter: 8 mm
• Rørdiameter: 32 – 110 mm
• Hastighet: 600 – 2200 omdr./min
• Hjul
• ONE-KEY™
• Vekt med batteri: 29,5 kg (M18 HB12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)