AnnetNyheter

Montasjeverktøy for sveisede øyeskruer

Nytt verktøy for å skru øyeskruer med drill. Alle som har skrudd inn en øyeskrue vet at det er mye manuell jobbing med halv-provisoriske løsninger. Den tiden er nå over. Sjekk denne fra Motek.

– Med det nye, spesialutviklede montasjeverktøyet Eyeinto har du alltid et praktisk og applikasjonsvennlig verktøy som får jobben gjort på et blunk.

Det lover Motek AS i en pressemelding.

Montering på halv tolv

Noen har kanskje laget noe sånt på egen hånd. Andre banner og sverter med monteringsmetoder på halv tolv.

Nye “Eyeinto” skal gjøre det kjapt og enkelt å montere øyeskruer.

– Verktøyet kan brukes på alle vanlige driller. “Kroken” på tuppen gjør at man har én hånd fri for å gjøre jobben – det er helse, miljø, sikkerhet på sitt beste, sier Motek i pressemeldingen.

Enkel énhåndsmontering

Det smarte, lille verktøyet er tilpasset vanlige 8 mm sveisede øyeskruer. Verktøyet monteres direkte til skruemaskinens vanlige chuck og man har en hånd fri ved montasjen.

– Et perfekt verktøy for stillasmontering. Men også for snekkerne som enkelt må kunne flytte på fester for å komme til. For eksempel ved GU-gipsmontasje, sies det.
Motek benytter anledningen i pressemeldingen til å understreke at de leverer øyeskruer, plugger, bor, borhammere, skrumaskiner. Og nå også Eyeinto montasjeverktøy. Med andre ord alt man trenger for montasje av øyeskruer.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)