Nyheter

Ny kompakt Milwaukee M12 DAB-radio med lader

Den nye M12 radioen fra Milwaukee har både DAB+, Bluetooth og en rask USB-port. Det nyeste er at den også kan lade batteri til M12 verktøy.

Hva er det: Milwaukee M12 DAB-radio med batterilader.
Hva koster det: ?
Hvor kjøpes det: Hos din lokale Milwaukee-langer.

English summary: Milwaukee Tool launches their newest DAB+ radio in the nordic countries. DAB+ radio with Bluetooth and USB, according to normal expectansies. Finally, it also has built in M12 battery charging. It only charges one battery at a time, and Milwaukee don´t say anything about charging power or time.

– Støttet av vår legendariske holdbarhet. Den nye radioen er designet med et støtbestandig ytre som beskytter de innvendige komponentene. Den tåler derfor tøffe forhold, inkludert fall og støt.

Milwaukee radio med Bluetooth strømming
Milwaukee M12 DAB+ radio med Bluetooth og batterilader. (Foto: Produsenten)

Det sier Milwaukee Tool om sin nye radio i M12-systemet. Det er som seg hør og bør en DAB+ radio med Bluetooth for strømming av musikk eller podcast fra telefonen. Det er også den første lydenheten i M12-systemet med innebygget batterilader. Den går naturligvis på M12-batteri, og skal da kunne holde det gående i ti timer kontinuerlig på et beskjedent 2 Ah batteri. Ofte vil man ha såpass strøm i nærheten av der man jobber at radioen kan stå på nettstrøm.

Da er denne nye radioen så viselig innrettet at den kan lade batteriet som står i, sånn at det er klart til ny dyst når batteriet i drillen, saga, trekkeren eller hvasomhelst har gjort sitt. Egentlig er det rart en sånn ladefunksjon skal være noe nytt. I praktisk bruk er det helt logisk at en sånn type dings skal kunne lade batteriet sitt når den likevel står der på nettstrøm. Helt siden vi gjorde en stor sammenligningstest av større DAB-radioer for noen år siden har jeg vært forundret over fravær av denne lademuligheten, og at man må ha en separat lader stående ved siden av.

Milwaukee M12 radio med DAB+ og lading

Nå har altså Milwaukee tatt skrittet, og gjort sin nyeste og minste radio ekstra nyttig ved å også gjøre den til en batterilader.

– Den gir enestående fleksibilitet i forhold til størrelsen. Brukerne kan lade, henge opp og skru opp lyden med en fulltonehøyttaler, diskanthøyttaler og flere opphengsalternativer, sier Milwaukee Tool i pressemeldingen.

Produsenten oppgir ikke ladeeffekt på nyheten, og sier heller ingenting om ladetid. Vi gjør nok lurt i å gå ut fra at det ikke akkurat er en hurtiglader, dette. M12-radioen er utstyrt med en 2.1 USB-port, som derimot kan levere ganske rask lading til mobiltelefon eller et nettbrett.

Bluetooth-tilkoblingen har en rekkevidde på opptil 30 meter.

Det slanke designet gir mulighet for ulike integrerte festemuligheter for å forbedre mobiliteten til radioen, slik at brukerne kan henge den opp uansett hvor de er. Dette inkluderer et nøkkelhull og et hult håndtak for gjennomgående oppheng på en rekke vanlige materialer på arbeidsplassen. En høyttaler med full rekkevidde og diskanthøyttaler gir klar mellomtone og diskant, sier produsenten i pressemeldingen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)