Nyheter

Ny serie verktøyskap i stål fra Milwaukee

Milwaukee lanserer “ny” serie verktøyoppbevaring for garasje og verksted. Verktøyvogn og toppskap i tre ulike størrelsen. Den største med totalvekt på 1,3 tonn!

Hva er det: Milwaukee Tool verktøyvogn i stål. Én verktøysvogn på 117 cm, én arbeidsvogn i stål på 102 cm og en verktøysvogn med toppskap i stål på 78 cm.

Hva koster det: Observert på nett fra litt over kr 9 000 for den minste.

English summary: Milwaukee Tool launches tool carts and cabinets in the scandinavian market. Steel cart and top cabinets in 3 different sizes and combination.

– Ny verktøyoppbevaring i stål er en god oppgradering av verkstedet. Høy produktivitet, god funksjonalitet, topp holdbarhet og med den organiseringen fagfolk trenger hver dag.

Den ubeskjeden egenomtalen kommer fra Milwaukee Tool, i en pressemelding om “de rødes” nyheter innen verktøyoppbevaring. Nå har Milwaukee nemlig lansert sine finfine verktøyvogner og -skap i stål. Oppbevaringsløsninger som har vært tilgjengelig i USA lenge, men som nå også er tilgjengelig i Norge.

Milwaukee Tool lanserer tre nye oppbevaringsløsninger i stål:

  • Verktøyvogn 117 cm, med eller uten toppskap
  • Arbeidsvogn 102 cm, med eller uten toppskap
  • Verktøyvogn med toppskap 78 cm

Milwaukee verktøyvogn og toppskap – 117 cm

Den største enheten i serien – på bildet øverst i artikkelen – er en oppbevaringsløsning i stål på 117 cm. Den består av to deler, en verktøysvogn på 177 cm med 10 skuffer og et toppskap i stål på 117 cm med 6 skuffer.

Skuffene har en vektkapasitet på 45 kg hver, og har myk lukking. De to nederste skuffene på verktøysvognen tåler en vekt på opp til 90 kg for tungt utstyr og har en innebygd organisator for enkel oppbevaring av slagskrutrekkere, muttertrekkere og batterier. Vogna har også to innebygde ladekontakter for lading av batterier og verktøy. Disse ladekontaktene er magnetiske og kan monteres hvor som helst på vogna.

Milwaukee pipenøkler
Du vet hva som skjer med alle de (runde) pipene når de faller på gulvet, ikke sant? De sprer seg for alle vinder, og den siste dukker opp etter flere år. Milwaukee har laget piper med flate sider, som ikke triller noen steder. (Foto: Jørn Søderholm)

Den har også en låseskuff for verdisaker og personlige eiendeler, en tørkerullholder, en sammenleggbar hylle for flasker og spraybokser, oppbevaringskroker og en uttrekkbar arbeidsflate for bruk og oppbevaring av en bærbar PC eller dokumenter.

Under skaplokket kan brukerne også oppbevare verktøy for rask tilgang til den integrerte metallveggen som er kompatibel med standard eurokroker.

Denne største verktøyvogna har med toppskap en total vektkapasitet på 1 360 kg. Milwaukee bedyrer at den likevel skal være lett å flytte rundt.

Milwaukee verktøyvogn
Milwaukee verktøyvogn.

Milwaukee verktøyvogn og toppskap – 78 cm

Kjempetralla over har en noe mer kompakt lillebror i en 78 verktøyvogn på hjul. Den har totalt syv skuffer, alle med myk lukking. Seks av dem har med en vektkapasitet på 45 kg, mens bunnskuffen bærer inntil 90 kg av det tyngste utstyret. For ekstra sikkerhet har alle skuffene en vippesikring som hindrer at alle skuffene åpnes samtidig, og som gir verktøyvognen bedre stabilitet når det flyttes rundt på arbeidsplassen.

Milwaukee verktøyvogn med toppskap 78 cm

I tillegg har vognen en mobil ladestasjon, og en glatt arbeidsplate som er lett å rengjøre, med innebygde oppbevaringsrom for rask tilgang til verktøy og tilbehør.

Den 78 cm store verktøysvognen inkluderer også støtabsorberende hjørnedempere, praktisk oppbevaring av gjenstander som brukes ofte, to innebygde hyller for flasker og spraybokser, en flyttbar hylle for mindre tilbehør og en bunnskuff med organisator for elektroverktøy og batterier for optimal brukereffektivitet.

78 cm verktøyvogna har en vektkapasitet på 800 kg.

– Den perfekte oppbevaringsløsningen for alle mekanikere med behov for å transportere store mengder verktøy og materialer rundt på arbeidsplassen og ved transport, sier Milwaukee.

Trenger mer plass, sa du?

Det har de også tenkt på hos Milwaukee: Et toppskap – også det i stål – på 78 cm. Det har fire ekstra skuffer med myk lukking, med en vektkapasitet på opptil 45 kg per skuff og et øvre rom med løftbart lokk.

Milwaukee arbeidsvogn – 102 cm

Nummer tre i serien er en stål arbeidsvogn på 102 cm. Også den utstyrt med flere smarte funksjoner:

Milwaukee arbeidsvogn 102 cm
Milwaukee arbeidsvogn 102 cm.
  • Innebygde ladekontakter for lading av batterier og verktøy
  • 22 kg sammenleggbar hylle for ekstra arbeidsflate ved behov
  • V-spor som holder rør eller andre materialer ved kapping eller måling
  • To justerbare utstyrshyller som kan monteres i ulike høyder på siden av vognen
  • Justerbar holder for tørkepapir og kabler

Arbeidsvognen på 102 cm i stål har også to skuffer med myk lukking, med en vektkapasitet på henholdsvis 45 kg for den øverste skuffen og 90 kg for den nederste.

Milwaukee oppbevaring for maskiner i bunnskuff
Oppbevaring for maskiner i bunnskuff.

– Perfekt for oppbevaring av plasskrevende utstyr, forkynner Milwaukee i pressemeldingen.

Hjørnebeskyttere i gummi sørger for ekstra sikkerhet ved å beskytte mot utilsiktede sammenstøt på arbeidsplassen. Arbeidsvognen er bygget med en sterk, vinklet ramme og garanterer en total vektkapasitet på 350 kg.

Milwaukee verktøyskap med strøm og lader
Milwaukee verktøyskap med strøm og lader på siden. (Foto: Jørn Søderholm)

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)