Nyheter

Ny Sortimo innredning i servicebil

Sortimo lanserer ny innredning i premiumklassen, med mer effektiv oppbevaring. – Med SR5 er det plass til en europalle, selv i en liten servicebil med innredning på begge sider, sier Sortimo.

Tekst: Jørn Søderholm

Hva er det: Sortimo SR5 innredning til servicebiler
Hva koster det: Varierer med løsning. Ikke billig…
Hvor kjøpes det: Gjennom bilforhandlere og hos grossister.

Servicebilen er et av de viktigste verktøyene for mange bedrifter og håndverkere. Noen kjører rundt med alt utstyret liggende i en uorganisert røys baki bilen. For andre er god innredning med effektiv organisering baki bilen mye viktigere enn det som er foran veggen.

Nå kommer Sortimo ut med en nyhet til sistnevnte: det nye innredningssystemet SR5.

Sortimo SR5 innredning

– I løpet av en arbeidsdag skal håndverkeren kjøre mellom oppdrag uten å måtte tenke på oppbevaring eller usikker last. En optimal bilinnredning skal være praktisk, tilpasningsdyktig og aldri gå på kompromiss med sikkerhet og stabilitet. Derfor lanserer Sortimo mobilitetssystemet SR5. Det er femte generasjon bilinnredning som skal gi brukeren maksimal effektivitet i hverdagen, sier Sortimo i en pressemelding.

Nye Sortimo SR5
Nye Sortimo SR5 er bygget opp med sideprofiler i stedet for ramme. (Foto: Leverandøren)

Rammeløsningen i forgjengeren Globelyst er vekk. I stedet har Sortimo laget en løsning med sideprofiler i aluminium. Den skal få mer ut av plassen i lasterommet, men også ta mindre plass i seg selv. Den sies å være enklere å bygge rundt hjulbuer og andre av bilens former.

Mer plass til utstyr og varer

– Uten å gå på kompromiss med stabilitet. I stedet det for den tradisjonelle rammekonstruksjonen har vi utviklet sideprofiler av aluminium, en spesiell og unik oppbygning som er basis for alle delene i SR5-innredningen. For å ta hensyn til bilens form kan hylleplanen skreddersys, sier country manager Ole-Andreas Pettersen i Sortimo Norge.

Den største forskjellen er mer tilgjengelig plass til utstyr og varer. Med nye SR5 er det plass til en europall på dørken, også i små servicebiler (Caddy, Berlingo osv) med hyller på begge sider. Før var det kun mulig i mellomstore eller store biler som Transporter, Vito, Sprinter og Crafter.

Integrering av bokser

Den enkle integreringen av L-Boxx og T-Boxx er beholdt i den nye innredningsløsningen, og kan uten videre seremoni flyttes fra gammel til ny bil. I tillegg har Sortimo laget nye sortimentbokser SR-Boxx som kan integreres med uttrekksskinner, både på og under hyllene i bilinnredningen.

Hilti i Sortimo SR5 innredning
Nye Hilti kofferter er integrert i nye Sortimo SR5. (Foto: Leverandøren)

Sortimo har også et samarbeid med Hilti, der den nyeste generasjonen verktøykofferter fra Hilti integreres fullstendig i SR5.

– Gjennom årene har vi lansert mange innredningsløsninger. Med SR5 garanterer vi at hver eneste komponent passer til alt, takket være Sortimos EcoSystem. Slik kan du skreddersy innredningen etter dine behov, uansett hvilken bransje du er i. SR5 er et system som er gjennomtenkt til hver minste detalj, sier Pettersen.

Nye SR5 kommer i en periode til å selges parallelt med den eldre Globelyst, men tanken er at SR5 på sikt skal erstatte den gamle helt.

– Priser på den nye i forhold til den forrige?

– Det er ikke stor prisforskjell. En hylle kan oppfattes som dyrere. Men fordi du kan både bruke SR-BOXX-er både oppå og under hyllen vil kostnadene reduseres slik at du slipper to hyller, sier Sortimo.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)