Nyheter

Nye håndverkershorts fra Mascot

Mascot mener de har laget intet mindre enn den perfekte håndverkershortsen.

[pro_ad_display_adzone id="3102"]

Tekst: Jørn Søderholm

– Oppskriften på den perfekte håndverkershortsen på en travel og varm arbeidsdag utgjør tre ingredienser: En optimal passform i et tynt, men slitesterkt materiale, innlegg av fleksibelt stretchstoff, og smarte lommefunksjoner.

Det sier arbeidstøyprodusenten Mascot Workwear i en pressemelding.
Nøkkelen er stretch:

I linning

mascot_olot_shorts2

– Slitesterkt stretchstoff er arbeidstøyets nye vidundermiddel til en behagelig arbeidsdag. Med stretchsoner får du høy bevegelsesfrihet, spesielt når du bøyer deg, sitter på huk eller lignende, sies det i pressemeldingen.

I den nye Olot-shortsen skal det være spesielt i linningen man merker forskjell.

Stretchstoff på innsiden av linningen gjør at shortsene er fleksible og sitter inntil kroppen i alle bevegelser. Det faste stoffet på utsiden holder formen og sikrer at buksene ikke sklir ned når man sitter på huk, eller når man har fylt lommene godt opp med tungt verktøy.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)