Nyheter

Bits-nytt fra Panasonic

Ikke les denne hvis du tror det går an å ha for mye bits. To nye Panasonic bitssett. Med fargekoding for bedre oversikt, og passer til slagtrekker.

Nå nylig har Toughtools Norge AS med både stolthet og glede lansert to nye Pansonic bitssett her til lands. Det er et voksent sett med standard 25 mm og ekstra lange 75 mm bits, og et sett med standarbits, mutterbits og en 1/4″ miniskralle.

– Det har lenge vært etterspørsel etter bitssett fra Panasonic. Begge settene er tilpasset profesjonelle brukere og er som alle andre produkter fra Panasonic av høy kvalitet, sier Toughtools Norge i en pressemelding.

Karbon-look som Panasonic maskiner

Settene leveres i ABS/TPR plastbokser som matcher karbon-looken på de nyeste Panasonic-maskinene et tøft karbondesign. Bitsene er produsert i høykvalitets S2-stål (Molybden-Vanadium) med en sandblåst og matt finish. Fargekoder skal gjør det enklere å skille bitsene fra hverandre.

– Funker disse til bruk i slagtrekkere?

– Ja, settene kan brukes med slagtrekker. Tangen er standard ¼’’ HEX med neddreiing for låsing i bitsinnfestingen, sier Hans-Jørgen Narum-Hanssen. Han er en ærlig kar:

Skru mye med slagtrekker? Kjøp enkeltbits

– Om de de holder lenge med bruk på slagtrekker? Det vet jeg ikke, men kvaliteten er god. Skal man ha bits som virkelig tåler slagtrekkere må man opp i pris. Da ville settet blitt så dyrt at kun et fåtall ville være villige til å kjøpe. Skal man skru mye med slagtrekker er det bedre å kjøpe høy kvalitet på de bitsene man bruker mest. Et sett går bredere ut, og da er kvaliteten litt lavere, sier Narum-Hanssen.

71-delers sett

  • 60 stk 25mm standardbits som dekker de fleste skrubehov
  • En ¼” x 60mm bitsholder med magnet i rustfritt stål
  • En ¼” x 65mm bitsholder med ‘quick release’.
  • 9 stk 75mm lange bits for å komme til i trange områder
  • Veil pris kr 380 eks mva

25-delers sett

  • 16 stk 25mm standardbits
  • 6 stk mutterbits
  • En ¼” x 60mm bitsholder med magnet i rustfritt stål.
  • ¼” Sekskant adapter
  • Veil pris kr 270 eks mva

Selges gjennom Toughtools Norges forhandlere: El-grossister, industriforhandlere, kjeder og frittstående forhandlere som leverer til proffmarkedet. I første omgang er det bare Albert E Olsen som kjører en bred kampanje på dette.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)