Nyheter

Nytt hørselvern med god lyd

Nå lanseres et nytt hørselvern, spesielt for de som liker å høre på musikk eller radio mens de jobber. – Lyden inni like viktig som å dempe støyen utenfra, sier produsenten om Hellberg Xstream.

Hva er det: Hellberg Xstream hørselvern
Hva koster det: ?
Hvor kjøpes det: Hos forhandlere som fører produkter fra Hultafors.

English summary: Hellberg Xstream. New set of hearing protection with built in speakers for listening to music or radio via Bluetooth. Audio quality inside is said to be equally important as protection from outside noise. 

Det er et kjent faktum at de fleste føler seg mer motivert og produktiv når en lytter til favorittlåtene sine mens en jobber. Men hvis du jobber i et miljø med høyt støynivå, må du sette sikkerhet først og bruke hørselsvern.

Mekke egne løsninger

Noen mekker egne løsninger med hørselver utenpå propper. Det enkleste – og sikkerhetsmessig beste – er hørselvern med innebygde høyttalere til musikk, radio og telefonsamtaler.

Nå har Hellberg kommet med et nytt hørselvern der de har prioritert lydkvalitet i de innebygde høyttalerne like høyt som sikkerheten i selve hørselvernet.

Hellberg Xstream hørselvern

Hellberg Xstream sies i en pressemelding å tilby en utmerket lydkvalitet, takket være den nye patenterte høyttalerdesignen. Headsettet kobles som mange andre løsninger på dette området trådløst til mobilen med bluetooth for musikkstrømming og anrop.

– Å beskytte hørselen er alltid vår prioritet her på Hellberg. Med Xstream ønsket vi også å integrere en flott lytteopplevelse til våre brukere. Med Xstream trenger du ikke velge mellom profesjonelt hørselvern eller utmerket lyd. Her er begge deler, sier utviklingssjef Fredrik Erikson hos Hellberg Safety i pressemeldingen.

Hørselvernet har innebygget mikrofon for oppringing og samtaler. For de som jobber i et miljø med høyt støynivå finnes det en variant med støyreduserende boom-mikrofon som tilbehør for å forbedre talekvaliteten.

Med og uten medhør

Hellberg Xstream finnes i to forskjellige versjoner. En basisversjon for streaming, og en versjon med aktiv medhørsmikrofon som gjør at du kan høre dine kollegaer, varselssignaler og annen viktig informasjon uten at du trenger å ta av deg hørselsvernet. Gjett hvilken som er tryggest, hvis du jobber i et miljø med mye folk, støy og farlig utstyr…?

Begge varianter finnes i ulike versjoner for bruk med og uten hjelm, og med og uten bom-mikrofon.

Xstream har et innebygd oppladbart Li-ion batteri som holder opp til 50 timer. Det følger med en USB-ladekabel, og headsettet kan lades fra vegguttak, fra PC eller i bilen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)