Nyheter

Nytt oppheng for trappestige i bil

Trappestige som slenger rundt baki bilen kan være irriterende, i veien og en smule risikabelt. Bilinnredningsspesialisten Loyds har laget et nytt oppheng som løper på en skinne i taket.

Tekst: Jørn Søderholm

Trappestigen – eller gardintrappa, om du vil – tar mye plass i varerommet. Det kan de fleste servicebilbrukere kjenne seg igjen i. Den blir veldig fort liggende oppe på andre varer på gulvet i bilen, og blir dermed et irritasjonsmoment.

– Hvor er så den beste lagringsplassen for gardintrappa? Det lett retoriske spørsmålet stiller konseptutvikler Anders Romberg i Loyds Industri AS i et innlegg på firmaets egen blogg.

Loyds gardintrappholder oppunder taket

Loyd holder for gardintrapp og trappestige i bil
Loyd holder for gardintrapp og trappestige i bil. (Foto: Produsenten)

Svaret: Oppunder taket. Nå i sommer har Loyds lansert et nytt oppheng for trappestige og gardintrapp, til montering innvendig i taket på bilen. Her festes fotenden av trappestigen på en holder som løper i en skinne oppunder taket, skyves inn og toppen hektes fast over bakdøra i bilen. (Fortsetter under videoen)

Dermed er trappestigen ute av veien, samtidig som den sitter fast og ikke utgjør noen fare for føreren ved en kræsj eller for varer/utstyr i bilen ved eventuelle unnamanøvre eller brå svinger.

Enkel montering og bruk

– Holderen er veldig enkel å montere, og festes i eksisterende hull i taket. Man trenger derfor ikke å bore i karosseriet, sier Romberg.

Komplett fitting kit og monteringsmanual følger produktet. Bruken er svært enkel. Selve holderen festes opp i taket når trappa er ute, slik at holderen ikke henger i veien.

– Tilbakemeldinger fra brukere er svært gode. Det er ingen skrangling i den, og den passer de aller fleste gardintrapper i ulike lengder, sier han.

Flere andre bilinnredningsleverandører tilbyr lignende løsninger.

Loyds gardintrappholder er priset til 2600 kroner.

Loyd gardintrappholder og Smartfloor innredning
Loyd holder for gardintrapp og trappestige i bil. Her i servicebil med Smartfloor innredning.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)