Nyheter

Nytt Milwaukee rørstativ

Hvordan bør et rørstativ se ut, egentlig? Milwaukee mener de har tenkt helt nytt om den saken. Lanserer nytt 165 mm rørstativ nå.

Hva er det: Milwaukee MPS 165 mm / 6″ rørstativ
Hvor kjøpes det: Hos velassorterte Milwaukee forhandlere.

English summary: What should a pipe vise – or chain vise – look like? Milwaukee Tool figure they have done some innovative re-thinking on that matter. Now launching a new 165 mm (6″) leveling tripod chain vise in the scandinavian and norwegian market.

– Røstativer har sett få designendringer i de siste tiårene og brukes av de fleste entrepenører innen mekanikk og elektro.

Det sier Milwaukee Tool i en pressemelding. Flere av de tilgjenglige rørstativene på markedet er vanskelige å transportere, tidkrevende å sette opp og kan bli ustabile etterhvert som leddene blir slitt.

Hva har Milwaukee gjort med den saken? Jo de har lansert et nytt….

…tromevirvel, takk….

…rørstativ.

Milwaukee MPS rørstativ

  • Rørkapasitet: 165 mm – 6″
  • Justering av bord: +/- 3 grader
  • Lagring og transport: Sammenleggbar, koffertmodell
  • Vekt: 22,7 kg

Nærmere bestemt et 165 mm tripod rørstativ ved navn MPS. Det står i følge pressemeldingen klar til å utfordre alle disse svakhetene ved konkurrerende rørstativer.

Hva tallet står for?

Maksimal rørdiameter du kan legge i rørkjeven og låse fast med kjetting.

Rørstativet er sammenleggbart og har et sentrert bærehåndtak som gir en balansert transport og kompakt oppbevaring. Med tre utfellbare bein skal det være kjapt og greit å sette opp. Ett av beina har en justering som skal gjøre det enkelt å vatre og justere det opp etter underlaget.

Bærbar arbeidsbord for rørleggeren

– MPS rørstativet håndterer flere typer materialer, har en stor arbeidsflate og optimalisert verktøyoppbevaring. Det kan fungere som en bærbar arbeidsbenk på arbeidsplassen, sier produsenten i pressemeldingen.

Stativet består i utgangspunktet av beina, bordet på toppen og en standard kjeve med låsekjetting. Samtidig fortelles det om tre stykk systemtilbehør tilgjengelig, som selges separat til rørstativet.

En avtakbar hylle sørger for ekstra oppbevaringsplass (fortsatt med raskt og enkelt oppsett).
PVC -belagt rørkjeve som beskytter PVC-belagte rør.
Rørkjeve i rustfritt stål, som reduserer korrosjon ved kutting eller sveising av rustfritt stål.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)