Nyheter

Sammenleggbart skrivebord

Skrivebord til byggeplass og garasje som ikke har plass til skrivebord. Planstation er et sammenleggbart skrivebord som henges på veggen.

Tekst: Jørn Søderholm

Hva er det: Planstation Pro, sammenleggbart skrivebord.
Hva koster det: Kr 549 inkl mva – to 60×120 cm 12mm finérplater kommer i tillegg.
Hvor kjøpes det: Hammerslaget.no.

Hvis du leser dette er det gode muligheter for at du er heller vil gjøre noe praktisk enn sitte med skrivebordsarbeid. Men det er sjelden man slipper helt unna. Enkelte ganger trengs det skrivebordet. Her er et nytt produkt for sånne anledninger: Planstation, et sammenleggbart arbeidsbord.

Planstation Pro. Sammenleggbart skrivebord
Planstation Pro. Sammenleggbart skrivebord som henges på veggen. (Foto: Produsenten)

Du er på byggeplass, spisebrakka, verkstedet, kanskje baki servicebilen eller i garasjen. Byggetegninger, bruksanvisninger, KS- og HMS-skjemaer, skrivesaker og kanskje en laptop pc. Forhåpentlig flyter de ikke rundt, men det hadde vært en fordel med et skrivebord. Men ikke har du plass til noe skrivebord, og ikke ser du det likt å lage et bare for dette lille.

Planstation arbeidsbord

Det er der Planstation kommer inn i bildet. Det ser ut – og fungerer som – en kjempediger mappe. Bæres sammenlagt under armen med alle papirer inni, og henges på et par skruer på veggen og felles ut til et fiks ferdig skrivebord.

– Med Plan Station Arbeidsbord Pro så kan du enkelt henge hele kontoret opp på veggen, bruke den, for å så brette den sammen eller ta den ned fra veggen igjen, uten å risikere masse rot overalt. Passer også fint i garasjen, boden, arbeidsbilen, kjelleren eller hvor som helst ellers du måtte trenge et raskt bord, sier Kristian Magnus Youngblom i Hammerslaget AS.

Planstation legges sammen og bæres som en diger mappe.
Planstation legges sammen og bæres som en diger mappe. (Foto: Produsenten)

Det er han som har tatt inn det sammenleggbare skrivebordet til Norge. Produktet selges av en amerikansk aktør, og det er som så mye annet laget i Kina.

Selve produktet er et trekk i nylon, med lommer til å legge inn rygg- og skrivebordsplate i forslagsvis 12 mm kryssfinér. Arbeidsflaten er 60×120 cm.

Pickup med skrivebord Planstation
Tailgate-desk. Ikke den mest opplagte plasseringen av et skrivebord, men det illustrerer poenget. (Foto: Produsenten)

Det vil si at den har greit plass til en A1 byggetegning. Om du skal bruke en A0 byggetegning er det plass i bredden, men du må jukse til en løsning for å dekke opp 20 cm i dybden.

Planstation finnes også i en noe mindre variant.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)