Nyheter

RYOBI med nytt batteridrevet tappjern

For de som driver med finarbeid har RYOBI nå lansert et oppladbart tappjern med USB-lading. De lover komfortabel og smidig bruk, og minimalt med støy og forstyrrelser.

Hva er det: RYOBI 4V trådløst tappjern
Hvor kjøpes det: Hos forhandlere av hobbyverktøy fra RYOBI
.

English summary: RYOBI 4V cordless power carver tool launched for fine woodworking, promising comfortable usage and little to no noise.

RYOBI lanserer i en pressemelding i januar sitt nye tappjern i USB Lithium-hobbyserien. Serien består fra før av flere mindre håndverktøy basert på det samme utskiftbare 4V-batteriet deres. Nå utvides altså serien med et elektrisk tappjern som skal gi enda et ess i ermet for den kreative hobby-håndverkeren.

Tappjernet leveres som standard med ett 4V 2Ah batteri som kan byttes mellom de andre verktøyene i serien. Spesielt for bearbeiding av tre skal denne være nyttig, enten det skal glattes eller hules ut, eller for utsmykning med detaljerte mønstre. RYOBI nevner møbelrestaurering som et av de tenkte bruksområdene. Verktøyet er designet slankt med tanke på smidighet for skikkelig flisespikkeri. Videre leveres den også med V-formet, U-formet og rett meisel samt en bladnøkkel for raske bytter underveis i jobbingen.

Det nye tappjernet i bruk, pressebilde. Foto: RYOBI.
Det nye tappjernet i bruk, pressebilde. Foto: RYOBI.

Harde fakta

Strømforsyning: 4V
Modellkode: RPC4-120G
Batterikapasitet: 2,0 Ah
Vekt (kun verktøy): 0,48 kg (RB420)

Standardutstyr:
3 x meisler (V-meisel, rett meisel, 1/2 U-meisel),
1 x bladnøkkel, 1 x 2,0 Ah-batteri (RB420),
USB-C-ladekabel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)