Nyheter

Satser for fullt på Verktøy 24

Verktøy 24 skifter gir. Blir fulltids satsing som nettavis for proffe verktøyinteresserte. Dette er mannen som skal styre skuta framover.

Kortversjon: Utgiveren satser. Full satsing på Verktøy 24 som en profesjonell nettavis for håndverkere og andre verktøyinteresserte. Jørn Søderholm er ansvarlig redaktør.

English summary: The publisher behind Verktøy 24 changes gear. Full speed ahed on making Verktøy 24 a professional news site and online magazine for craftsmen and other tools enthusiasts. Jørn Søderholm is editor in charge, and the man behind it all.

Dette er en av svært få artikler på denne sida som handler om Verktøy 24 selv. Vi vet at du er mer interessert i å lese om verktøy enn om oss. Men akkurat nå skjer det et skifte som er så viktig (for oss) at vi ønsker å fortelle om det.

Fra hobby til proff

Verktøy 24 ble etablert i 2016. Fra da til nå har det vært et rent fritidsprosjekt, motivert av egen interesse for verktøy, håndverk og praktisk arbeid. Det var jeg som etablerte hele greia.

Jeg er journalist og pressefotograf. De siste åtte årene har jeg vært redaktør for maskinentreprenør-fagbladet Anleggsmaskinen. Før det var jeg redaktør for rørlegger-fagbladet Rørfag, og før det igjen reportasjeleder i Båtmagasinet.

Mitt “håndverk” er altså på området tekst, foto og publisering.

Domenet ble registrert mens jeg satt og ventet på Svelvik-ferga en vårdag i 2016. Nettsida ble bygget opp med WordPress, i beste gjør-det-selv-stil med kunnskap hentet fra “Youtube-universitetet”. Siden det har det (u)jevnt og trutt blitt skrevet og publisert nye saker gjennom de fem årene til nå. Mest nyhetssaker om noe verktøy og systemer, noe tester og omtaler av verktøy samt en del praktiske DIY-artikler.

Jørn Søderholm i riving
Jørn Søderholm trives godt med verktøy og praktisk arbeid. Her rives en hytte på tomta der det senere skal bygges hus. (Foto: Eget)

Hele tiden har det foregått på fritiden, ved siden av full jobb som journalist. Innholdet på Verktøy 24 har åpenbart truffet et verktøyinteressert publikum. Trafikken og lesertallene steg raskt, og har gjennom årene holdt seg på gode høyder.

Verktøy 24 – nettavis om verktøy og folk som bruker det

Nå tar vi satsingen til neste nivå. 1. desember 2021 sa jeg takk for meg som redaktør i Anleggsmaskinen. Det skriver Anlegg & Transport om her. Fra og med 2022 skal jeg bruke arbeidstiden som redaktør her på Verktøy 24. Vi gir gass med Norges beste (og eneste ?) nettavis om verktøy, utstyr, redskap og maskiner. Og om folka som bruker utstyret.

Fra årsskiftet er jeg også daglig leder i Praktisk Talt AS. Selskapet eier og er den offisielle utgiveren av denne publikasjonen. I tillegg driver selskapet nettbutikken Umah.no, og lager søkemotorvennlig medieinnhold i tekst, foto og video på oppdrag for andre.

Til deg som har fulgt Verktøy 24 en stund vil jeg si tusen takk for interessen. Om du er ny leser hos oss vil jeg si hjertelig velkommen. Jeg håper du følger med oss videre, og jeg tar mer enn gjerne imot tips, forslag, ris og ros.

Med vennlig hilsen
Jørn Søderholm
Redaktør – Verktøy 24
Epost: post@verktoy24.no
Telefon: 4165220

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)