Nyheter

Sekketralle med løft og el-drift

Tiller Liftmobile, en sekketralle som både løfter lasten og kjører med egen framdrift. Se hvem som har tatt den inn til Norge.

Tekst: Jørn Søderholm

Hva er det: Tiller Liftmobile, elektrisk sekketralle med løft
Hva koster det: ?
Hvor kjøpes det: Wee.no

WeeGruppen introduserer nå Tiller Liftmobile, en serie sekketraller med elektrisk løftefunksjon og fremdrift. Trallene er produsert av selskapet Tiller BV i Nederland, og kommer til Norge gjennom maskin- og utstyrsimportøren Wee.no.

Tiller Liftmobile kommer i flere størrelser og modeller, med maksimal løftekapasitet 75-120 kg last.

Løfter 110 cm høyt

– Dermed kan den elektriske sekketrallen håndtere alt fra fruktkasser og bildekk til TV-skjermer, vinduer og tunge hvitevarer, sier Rune Wee i en pressemelding.

Tiller-trallene kan løfte lasten opp til 110 cm høyde, tilstrekkelig for å løfte inn i de fleste varebiler, opp på arbeidsbord og sånt.

Tiller Liftmobile løfter 110 cm høyt og har elektrisk framdriftshjelp på hjula.
Tiller Liftmobile løfter 110 cm høyt og har elektrisk framdriftshjelp på hjula. (Foto: Leverandøren)

I tillegg hjelper sekketrallen til i fartsretning ved hjelp av elektrisk fremdrift og bremser på hjulene. Balansen i trallen må brukeren selv holde – som med en vanlig manuell tralle.

Tiller Liftmobile er ikke større eller tyngre enn at den lett skal las eg frakte i bil. Det kreves ikke sertifikat for å bruke Tiller, men arbeidsgivere må nok regne med at Arbeidstilsynets krav om dokumentert opplæring slår inn på denne.

Tekniske data Tiller LM75G-LM120Ha

Fart: 60 cm/min – 360 m/t
Max. løftehøyde: 110 cm
Dybde: 35 cm
Egenvekt: 42 kg
Kapasitet 75-120 kg
Importør: Wee.no

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)