Nyheter

Helt på knærne i jobben

I serien “Smale Nisjeprodukter” har vi nå kommet til: Gulvleggerbukse. Snickers har laget en bukse spesielt for gulvleggere. Kneputelommene er forsterket med elastisk Kevlar. Passer også for andre som er helt på knærne i jobben. 

Snickers 6923 FlexiWork+ gulvleggerbukse.
Snickers 6923 FlexiWork+ gulvleggerbukse. Forsterket med elastisk kevlar både her og der.

Nye Snickers 6923 FlexiWork er en arbeidsbukse laget spesielt med tanke på gulvleggere. Stort smalere og mer spesifikt er det knapt mulig å lage en arbeidsbukse, som tross alt skal fylle et visst spekter av funksjoner.

For de som jobber på knærne

Uten å ha prøvd den, så drister vi oss å legge til at buksa sikkert duger også for steinleggere, flisleggere og andre som jobber mye på knærne.

Den er laget et i et ripstop-materiale med stretch, og sies å være både komfortabel og slitesterk. Det må nesten til, om den skal fungere for folk som jobber på knærne hele dagen.

Forsterket med elastisk Kevlar

Selv kneputelommene er elastisk, og forsterket med Armortex, et elastisk Kevlar-stoff som inneholder aramidfibre.

Her snakker vi et stoff som ellers bruker i skuddsikre klær og skudd- og eksplosjonssikre vinduer. (Fortsetter under videoen)

– Gulvleggere jobber under ulike klimaforhold, varme som kalde. Målet vårt var å skape den mest komfortable buksen som noensinne er utviklet for dem, uten at det går på bekostning av slitestyrke. Etter responsen å dømme så langt er vi mer enn fornøyd, sier salgsutviklingsleder Henry Lundberg.

Snickers 6923 FlexiWork+ gulvleggerbukse

Passformen er basert på det populære designet fra FlexiWork 6-serien, med mykt og elastisk stoff og god passform. Beina er formsydde for å gi en passform og bevegelsesfrihet som passer til arbeid på knærne. Og lommer, naturligvis. Den har lett tilgjengelige hylsterlommer med glidelåsrom. Legg ikke minst merke til lomma på høyre lår. Stort mer tilgjengelig skal det godt gjøres å være når man sitter der på knærne.

Cordura og Kevlar

Lommer og stoffet rundt anklene er forsterket med Cordura og ovennevnte Kevlar, for å underbygge slitestyrken. Snickers 6923 FlexiWork+ Gulvleggerbukse har også et integrert, men avtakbart belte med polyamid spenne. I avslutningen av pressemeldingen “avslører” Snickers-leverandøren at buksa ikke er fullt så smalt rettet som navnet antyder:

– Buksen er utviklet med tanke på gulvleggeren. Men vi tror den vil bli en favoritt blant flere yrkesgrupper med sine smarte lommer, forsterkninger, verktøyhemper, snørelukking nederst og utmerket bevegelsesfrihet, sier Snickers der.

Gulvleggerbuksa er forresten tilgjengelig hos forhandlere fra april 2018.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)