AnnetNyheter

Arbeidsbord i farta

Stanley er på vei med et nytt, sammenleggbart arbeidsbord. “For håndverkere”, sier de.

I går publiserte Stanley Black&Decker – selskapet står bak atskillig flere merker enn bare de to – en pressemelding med en interessant nyhet.

Mest interessant for de som jobber på farta, og/eller trenger et ekstra arbeidsbord som supplement i et trangt verksted.

Sammenleggbart arbeidsbord

Stanley Fatmax Express omtales som en “…sammenleggbar arbeidsbenk for håndverkere som behøver en en robust og portabel arbeidsflate med høy kapasitet.”

Benk og benk, fru Blom. I min bok ser det mer ut som et bord. Men det kan ha noe med oversetting fra engelsk å gjøre. Uansett; nok flisespikkerier.

Arbeidsbordet har en arbeidsflate på 85×60 cm. X-formet spor og diverse hull i bordplata skal gjøre det greit å bruke et utvalg vertikale og horisontale tvinger for å holde ting fast i bordet. Uansett om det er tre, metall eller plast.

Og “..i en hvilken som helst vinkel”, sier Stanley. Ja, akkurat det får vi nå se på da.

Robust og lagringsvennlig

Bordplata er i en tilsynelatende robust plastkvalitet. Beina er i metall. De foldes inn i bordplata når de ikke er i bruk.

Bildene gir inntrykk av et lagrings- og transporvennlig format med innfelte bein. Ikke minst takket være fornuftige håndtak.

Det er ikke småtterier arbeidsbordet oppgis å tåle: Hele 450 kg belastning. Likevel veier det ikke mer enn 10 kilo. Så kan du jo tenke deg sjøl hvordan det vil være å jobbe med noe på 450 kilo oppå et ti kilo tungt sammenleggbart bord…

Æsj, nå er vi tilbake i flisespikkerier igjen. Alle selgere og markedsførere skryter, men man må jo ikke på død og liv bruke det skrytet imot dem. De gjør bare jobben sin.

• Mål BxDxH oppslått: 101x60x78 cm,
• Mål BxDxH sammenbrettet: 85×60 x11 cm
• Vekt: 10.4 kg

Denne reklamevideoen kom sammen med pressemeldingen:

https://www.youtube.com/watch?v=2kv9MFk1l-0

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)