Nyheter

To nye stålhammere fra Milwaukee

Her er enda et par nyheter å supplere Milwaukee-samlingen med: To nye 16 oz stålhammere. Kommer med rett og bøyd klo – og et par ting ikke alle andre hammere har.

Kortversjon: Milwaukee Tools utvider sortiment av hammere, introduserer to nye stålhammere.

English summary: Milwaukee Tools extends its range of regular, “old fashioned” hand hammers. Two new 16 oz steel hammers, with bent and straight claw.

Ikke nok Milwaukee i verktøysamlingen, sa du? Ok, da kan du supplere med rødt håndverktøy.

Et par nye hammere, for eksempel.

De har flere fra før, men Milwaukee Tools utvider nå hammertilbudet. Det skjer med introduksjonen av to nye hammere i godt, gammeldags stål. Og det er ikke småtterier de lover:

Hammere for håndverkere

– Innovative sortiment av stålhammere. De vil endre kundeopplevelsen både på og utenfor arbeidsplassen, sier Milwaukee i pressemeldingen om nyhetene.

Amerikanske markedsfolk, ass…

Anyways. Dette er altså to nye stålhammere, laget spesielt med sikte på proffer. Enkel bruk lengre levetid og ergonomisk utformet for å minimere vibrasjoner, fremholdes det i pressemeldingen.

Enkel bruk? Ja, det vår vi tro. I en tid der det meste krever omfattende bruksanvisninger og dokumentasjon i huet og ræva, så er det heldigvis fortsatt ganske enkelt å bruke en hammer.

– Våre stålhammere gir brukerne en holdbar løsning som reduserer vibrasjoner, utmattelse og skader hos brukeren. Milwaukees nye stålhammere er laget for å være konkurransedyktige. De har overlegent grep og er nøyaktig balansert for best mulig håndtering, sier de.

Hammerne har “innebygget” magnetisk spikerstarter, som holder spikeren fast og reduserer risikoen for å skade fingrene. I-Beam-håndtaket er konstruert så det ikke bøyer seg under bruk. I tillegg til den vanlige kloa har de to hammerne spikeruttrekk på siden av hodet.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)